Διακεκριμένος μουσικός ο κατηγορούμενος για παιδεραστία!

Αθήνα.- Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου! Ένας από τους πιο διακεκριμένους φλαουτίστες στην Ελλάδα με σημαντική καριέρα είναι ο Παναγιώτης Δράκος, ο 60χρονος που συνελήφθη στις 30 Αυγούστου για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος δύο 9χρονων και ενός 11χρονου κοριτσιού στην Αθήνα!

Όπως αναφέρεται σε σύντομο βιογραφικό που δημοσιεύει η Huffington Post.gr, στο βιογραφικό του Δράκου σημειώνεται ότι «σπούδασε φλάουτο στο Ωδείο Αθηνών και αποφοίτησε αποκτώντας δίπλωμα με βαθμό άριστα και βραβείο. Διετέλεσε κορυφαίος Α στην ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής από το 1982 ως το 1992, και πρώτος φλαουτίστας στην Ορχήστρα των Χρωμάτων από την ίδρυσή της το 1989 ως το 1992. Από το 1992 είναι κορυφαίος Α στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Ως σολίστ, έχει συμπράξει κατά καιρούς με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, την ορχήστρα δωματίου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, τη συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ, την Καμεράτα, τη συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, και την Κρατική Ορχήστρα της Σόφιας. Έχει στο ενεργητικό του πολυάριθμες συμμετοχές σε δίσκους με έργα Ελλήνων συνθετών, ηχογραφήσεις για την ελληνική ραδιοφωνία και τηλεόραση, καθώς και για τη γερμανική, ελβετική κι ιταλική ραδιοφωνία. Διδάσκει τακτικά σε σεμινάρια φλάουτου σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, και είναι καθηγητής στο Ωδείο Αθηνών».

Ο 60χρονος καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μαθητριών ηλικίας 9 έως 11 ετών, στα Βόρεια Προάστια, προφυλακίστηκε.
Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν μία από τις μαθήτριες του, 9 ετών, αρνήθηκε να πάει στο ωδείο για μάθημα και μετά από πιέσεις των γονιών της, τελικά αποκάλυψε ότι ο καθηγητής ασελγούσε σε βάρος της.  Μετά από την καταγγελία των γονιών, η αστυνομία συνέλαβε τον 60χρονο το βράδυ της 31ης Αυγούστου.