Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των πολιτών – Και σήμερα ουρές για την e-κάρτα

Αθήνα.- Ουρές σχηματίζονται και σήμερα Τετάρτη, από νωρίς το πρωί, σε πολλά εκδοτήρια για την ηλεκτρονική κάρτα απεριόριστων διαδρομών, παρά την παράταση που δόθηκε έως τις 15 Νοεμβρίου, όποτε θα παραμείνουν σε ισχύ οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών του Οκτωβρίου για την μετακίνηση του επιβατικού κοινού με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα.

«Οι παρατάσεις, αν και είναι αναγκαίες, αύτη την στιγμή δεν λύνουν το πρόβλημα, γιατί οι ουρές εξακολουθούν να υπάρχουν» επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο Λευτέρης Ρενιέρης, πρόεδρος εργαζομένων των Σταθερών Συγκοινωνιών.

Ο κ. Ρενιέρης τόνισε ότι πρέπει να γίνει μια καλύτερη καμπάνια για να ενημερωθεί το επιβατικό κοινό σωστά, σημειώνοντας ότι δεν έχει βγει ούτε καν ενημερωτικό φυλλάδιο για τους επιβάτες.

Το υπουργείο Υποδομών ανακοίνωσε επίσης από τις 6 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η έκδοση μεμονωμένων ηλεκτρονικών εισιτηρίων αξίας 1,40 ευρώ, αλλά και των μειωμένων ηλεκτρονικών εισιτηρίων αξίας 60 λεπτών.

«Όλα τα προβλήματα με το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα λυθούν εντός του Νοεμβρίου» διαβεβαίωσε ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Σπίρτζης.

Πηγή: skai.gr