Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Ευάγγελο Αντώναρο!

Αθήνα.- Παρελθόν αποτελεί από τη ΝΔ ο Ευάγγελος Αντώναρος με… εντολή Μητσοτάκη. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, φαίνεται πως… πληρώνει το μάρμαρο για τις ευθείες βολές εναντίον του αντιπροέδρου του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη.

Και τι βολές ήταν αυτές! Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Ευάγγελος Αντώναρος… και τι δεν είπε για τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Τον χαρακτήρισε «σεξιστή δοτό αντιπρόεδρο», υποστήριξε πως «λεκιάζει την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης» κι ακόμη δήλωσε βέβαιος πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες».

Τελικά ο αρχηγός της ΝΔ πήρε τις πρωτοβουλίες, όμως σε… τελείως διαφορετική κατεύθυνση! Κι αυτό διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε τον Ευάγγελο Αντώναρο, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι στηρίζει τον αντιπρόεδρό του!

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος στο Facebook

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κσθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά οταν με τη συμπεριφορά τους «λεκιάζουν» την εκόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνετσι πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Αλλωστε ενας αντιπρόεδρος, ο Κωστης Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός«, έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Δείτε την ανάρτηση 

Η επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ και το… retweet του Άδωνι!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».

Κάτι που έχει την… σημασία του, είναι πως ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε… retweet τη συγκεκριμένη ανακοίνωση…

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος.

Πηγές της ΝΔ αναφέρουν τα εξής: «Όπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».

Επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη και στα… comments!

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως ο Ευάγγελος Αντώναρος δεν έμεινε στην αρχική του ανάρτηση. Κάτω από όσα έγραψε, υπάρχουν εκατοντάδες σχόλια, σε πολλά από τα οποία ο κ. Αντώναρος απαντά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σχόλιο ενός ανθρώπου που έγραψε: «Παντως με τα λεγομενα σας δημιουργειτε αθελα σας εσωκομματικο προβλημα…«.

Για να απαντήσει ο Ευάγγελος Αντώναρος: «Δεν συμφωνώ. Το πρόβλημα το δημιουργούν όσοι δεν σέβονται τις αρχές, την ιστορία και τους κώδικες συμπεριφοράς μιας μεγαλης παράταξης«.

Δείτε το Ευάγγελος Αντώναρος ΝΔ

 Πηγή:NewsIt.gr