ΜΟΔΑ: Τι μαγιό να επιλέξω φέτος;

Παναγιώτα Κονδυλοπούλου

Καλοκαίρι 2018

 Ο Ιούλιος έφθασε, ολοένα και περισσότεροι ετοιμάζονται να φύγουν διακοπές και  η φράση ¨ Τι μαγιό να επιλέξω φέτος ¨ επικρατεί σχεδόν σε κάθε συζήτησή γυναικών. Υπάρχουν υπέροχα σχέδια που μπορείτε να φορέσετε στη θάλασσα, την πισίνα και γενικότερα. Φέτος, όπως και πέρσι θα φορεθούν πολύ τα ψηλόμεσα bottom, όπως και τα σαγηνευτικά ολόσωμα μαγιό με βαθύ V ντεκολτέ, τα πλεκτά, τα ολόσωμα με έναν ώμο. 

  • Μπικίνι με ψηλόμεσο bottom 

Τα μπικίνι με ψηλόμεσο bottom αποτελούν μια πολύ μοδάτη επιλογή για το φετινό καλοκαίρι.  Είναι ιδανικά για γυναίκες με μεγάλη περιφέρεια γιατί το κόψιμο αυτό του κάτω μαγιό μπορεί να κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά. 

  • Ολόσωμα μαγιό με βαθύ ντεκολτέ 

Τα μαγιό με βαθύ ντεκολτέ είναι must φέτος και θα σας κάνουν να λάμψετε. Είναι σέξι, αλλά παράλληλα μπορούν να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση του ύψους, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για μικρόσωμες γυναίκες. Επίσης ταιριάζει ιδανικά και στις γυναίκες με μικρό στήθος, οι οποίες δεν θα έχουν τον φόβο ενός αποκαλυπτικού ατυχήματος. 

  • Μαγιό ολόσωμο ή μπικίνι με έναν ώμο 

Μια επιλογή μαγιό που δημιουργεί ένα ιδιαίτερο μαύρισμα. Αν αυτό δεν είναι πρόβλημα για εσάς ή σκέφτεστε πως μπορείτε απλά να κατεβάζετε και τον άλλο ώμο για να μην κάνετε σημάδι, τότε η επιλογή ενός μαγιό με έναν ώμο είναι τέλεια για το φετινό καλοκαίρι. 

  • Μπικίνι με κορδόνια 

Ένα μπικίνι με κορδόνια που σφίγγει όσο θέλετε ή που έχει απλά λεπτές λωρίδες θα  κλέψτε τις εντυπώσεις γιατί μπορεί μεν να είναι κλασσικό κομμάτι αλλά είναι ιδανικά για petite σιλουέτες και για γυναίκες με σωματότυπο σωλήνα. Μπορούν να κάνουν το σώμα σας πιο χαριτωμένο και θηλυκό, προσθέτοντας επίσης ένα είδος κίνησης. 

  • Πλεκτά μαγιό 

Μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2018 που δεν έχει να κάνει με το σχέδιο και το κόψιμο, αλλά με το υλικό κατασκευής, είναι τα πλεκτά μαγιό.  

Τα σχέδια που κυκλοφορούν φέτος έχουν μεγάλη ποικιλία και καλύπτουν όλα τα γούστα. Επέλεξε το κατάλληλο και απόλαυσε τις εμφανίσεις σου στην παραλία.