ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ
Συγγραφέας
Δώσε χώρο από το χώρο σου! Όσο και αν έχεις κατακτήσει, στην καλύτερη περίπτωση κάποιος διάδοχος θα τον ευχαριστηθεί. Τα ανθρώπινα συμβόλαια δεν σε εξασφαλίζουν από τους φυσικούς νόμους και αυτοί είναι ότι τα της γης στη γη ανήκουν.
Δώσε χρόνο από το χρόνο σου. Κανένας δεν είναι τόσο πολύ πολυάσχολος που να μην προλαβαίνει με τους γύρω του να μοιραστεί από το χρόνο του. Και αν όντως δεν προλαβαίνει σήμερα, μονάχος κάποια στιγμή θα βρεθεί όταν και αυτός την ανάγκη του χρόνου των άλλων θα έχει.
Δώσε σκέψη από τις σκέψεις σου. Οι άνθρωποι χρειάζονται ερεθίσματα για να προχωρήσουν. Η έμπνευση είναι αποτέλεσμα των πολλών ακουσμάτων. Γίνε το πολύτιμο άκουσμα για κάποιον που αύριο μπορεί να διαπρέψει!
Δώσε καρδιά από την καρδιά σου. Να κουμπώνεσαι πρέπει στο κρύο για να το κρατάς απέξω. Αν ρισκάρεις το να κρυολογήσεις, δεν αξίζει το να ρισκάρεις να αισθανθείς; Δεν είναι όλοι όσοι θα συναντήσεις μικρόβια!
Δώσε χώρο, χρόνο, σκέψη και καρδιά στην αγάπη που νοιώθεις. Αν δεν ολοκληρώσεις το δικό σου συναίσθημα, αν δεν το αισθανθείς μέχρι και το τελευταίο σου κύτταρο αποβάλλοντας οποιοδήποτε άλλο, τι πιστεύεις ότι εκφράζεις και δίνεις όταν θεωρείς ότι το κοινωνείς;
Print Friendly, PDF & Email