ΜΟΔΑ: We love Backpacks

Οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει από τις διακοπές και ετοιμάζονται να επιστρέψουν και στην εργασία τους, αυτές οι ανέμελες καλοκαιρινές ημέρες που το ξυπνητήρι ήταν απενεργοποιημένο πέρασαν! Back to base σιγά σιγά… Μπορεί στις διακοπές να είχαμε μαζί μας μόνο τα απολύτως απαραίτητα και από ρούχα και από τσάντα αλλά τώρα αυτό αλλάζει.

Η τσάντα αποτελεί ένα βασικό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, παίζει σημαντικό ρόλο γιατί ολοκληρώνει κάθε outfit και δίνει χαρακτήρα και στιλ στην εμφάνισή σας. Εκτός από αυτό όμως η τσάντα έχει και χρηστικό ρόλο. Πρόκειται για το αξεσουάρ με το οποίο μεταφέρετε μαζί σας όλα όσα σας είναι απαραίτητα. Κάθε σεζόν οι σχεδιαστές έρχονται με νέες προτάσεις , όπως για παράδειγμα τα ψάθινα τσαντάκια που ήταν στη μόδα το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο υπάρχουν μερικά σχέδια που έχουν διαχρονική αξία και δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναίκα. Μία από αυτές είναι η τσάντα backpack ή αλλιώς η τσάντα πλάτης που φοριέται στην πλάτη και έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο.

Μπορεί να σας θυμίζει λίγο τα παιδικά σας χρόνια και τα σακίδια που κουβαλούσατε στο σχολείο όμως πλέον αυτό το σχέδιο έχει εξελιχθεί σε fashion statement με τους μεγαλύτερους οίκους να έχουν λανσάρει ένα τέτοιο μοντέλο. Από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα μίας τέτοιας τσάντας είναι ο χώρος που προσφέρει, είναι άνετες, δεν κουράζουν τον ώμο από το βάρος και επιπλέον, είναι μοντέρνες και πρακτικές καθώς μπορείτε ανάλογα με το μέγεθος που θα επιλέξετε να κουβαλάτε ακόμα και laptop μαζί σας αλλά και το γεγονός, ότι έχετε πλήρη ελευθερία κινήσεων με τα χέρια σας. Αποτελεί μία ιδανική επιλογή για τις πρωινές ώρες στη δουλειά αλλά και για ταξίδια, αφού μπορείτε να συγκεντρώσετε σε μία μόνο τσάντα όλα τα απαραίτητα.

Υπάρχουν τα μοντέρνα κομμάτια που είναι ιδανικά για κάθε look, ενώ αν προτιμάτε ένα πιο κλασικό ντύσιμο μπορείτε να επιλέξετε ένα σακίδιο σε μαύρο, μπεζ ή ταμπά.

Επιλέξτε χρώμα ή ιδιαίτερα μοτίβα και φορέστε τη backpack σας όλες τις ώρες της μέρας. Μπορείτε να την κρατήσετε στο γραφείο, αλλά και στη βόλτα σας, για να είστε στιλάτη, άνετη και περιποιημένη!