Ολοκληρώθηκε τελικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ!

Αθήνα.- Ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται σε σύγχυση και κάθε κίνηση του το αποδεικνύει όλο και περισσότερο.

Αυτή τη φορά, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ διέκοψε αιφνιδιαστικά τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος τους γιατί, όπως χαρακτηριστικά είπε στους βουλευτές του, «είμαστε σε διαρκή συνεδρίαση».

Μάλιστα, μετά την αναβολή της συνάντησης με τον πρωθυπουργό που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξουν εξελίξεις στην ΠΓΔΜ, όπου διεξάγεται ένα θρίλερ όσον αφορά τη συνεδρίαση της Βουλής για τις συνταγματικές τροπολογίες, τότε ούτε την προγραμματισμένη για απόψε συνέντευξη στο Star θα παραχωρήσει.

Μια συνέντευξη που ήδη έχει αναβάλλει μιας φορά, αφού αρχικά ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Τετάρτης.

«Θα είμαστε σε διαρκή συνεδρίαση. Αν δεν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στα Σκόπια, ούτε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό θα γίνει, ούτε θα δώσω τηλεοπτική συνέντευξη. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι θα ζητήσω κατά συνείδηση να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης, δεν υπ΄άρχουν έκτακτες κρίσεις».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν από τη συνεδρίαση, ο Πάνος Καμμένος δέχτηκε βαριά ήττα, αφού ζήτησε εξουσιοδότηση για να παραιτηθούν οι υπουργοί που είναι μέλη και βουλευτές των ΑΝΕΛ και να άρουν την εμπιστοσύνη τους από την κυβέρνηση αλλά δεν την έλαβε.

Κατά τη έναρξη της συνεδρίασης είχε επιδοθεί σε ένα ακόμα σόου, λέγοντας στους φωτογράφους: «βγάλτε φωτό για να μην βγάζετε σενάρια», αναφερόμενος στην αναβληθείσα ΚΟ, της Τετάρτης, από την οποία θα απουσίαζαν τρεις βουλευτές του.

Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε επιδοθεί σε μια ακόμα… κυβίστηση, αφού ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι δεν θα προχωρήσει σε πολιτικές πρωτοβουλίες -δηλαδή στην προαναγγελθείσα παραίτηση του από την κυβέρνηση Τσίπρα- προτού επισημοποιηθεί η έγκριση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το κοινοβούλιο των Σκοπίων.

Ο κυβερνητικός εταίρος, ο οποίος τα τελευταία εικοσιτετράωρα μονοπωλεί το πολιτικό ενδιαφέρον, με τους λεονταρισμούς και τις απειλές περί αποχώρησης από την κυβέρνηση, ξαφνικά… αποφάσισε ότι δεν είναι απερχόμενος.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της συνεδρίασης των επιτροπών για τα εξοπλιστικά, απαντώντας σε δήλωση εκπροσώπου της ΝΔ, ο οποίος τον αποκάλεσε απερχόμενο, απάντησε πως «ούτε απερχόμενος υπουργός δεν είμαι, ούτε τελώ υπό παραίτηση…»

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «δεν μπορεί να προδικάσει κανείς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια», δείχνοντας με αυτόν το τρόπο ότι… σκοπεύει να δώσει νέα παράταση στον εαυτό του, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία στη Βουλή της ΠΓΔΜ, η οποία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Παρασκευής.