ΜΟΔΑ: Velourtracksuits

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Το sportychic στυλ είναι η τελευταία λέξη της μόδας σε μια εποχή που όλες οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν άνετα ό,τι κι αν κάνουν. Έτσι, πολύ βολικά είναι ρούχα, τα οποία μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ ανάλογα με το τι θα συνδυαστούν. Οι πρωταγωνιστές σε αυτή την τάση είναι οι γυναικείες βελουτέ φόρμες.

Οι βελούδινες φόρμες είναι ένα κατεξοχήν χειμωνιάτικο ρούχο, το οποίο μετατρέπει οποιαδήποτε εμφάνιση, ακόμα και την πιο ατημέλητη, σε μια σικ πινελιά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μπορείτε να τις φορέσετε στο γυμναστήριο, όπως ακριβώς μια οποιαδήποτε φόρμα, με αθλητικά παπούτσια, φούτερ και αθλητική μπλούζα. Χαρακτηρίζονται για τη μεγάλη ελευθερία κινήσεων που δίνουν αλλά και το γεγονός ότι μετά το γυμναστήριο μπορείτε με αυτό το outfit να πάτε κάλλιστα για έναν καφέ έξω, αφού δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από άλλα sportychic ρούχα.

Ακόμη, μπορείτε να τις φορέσετε στο σπίτι αντί να κυκλοφορείτε με μια παλιά φθαρμένη φόρμα που δεν σας κάνει καθόλου να νιώθετε επιθυμητή και όμορφα με τον εαυτό σας, γιατί να μην εντάξετε μια βελούδινη φόρμα στο καθημερινό σας ντύσιμο; Αυτή αμέσως θα το απογειώσει και θα το κάνει να φαίνεται πιο περιποιημένο. Επιπλέον, η αίσθηση ζέστης και απαλότητας που δίνει είναι αξεπέραστη. Συνδυάστε την με ένα T-shirt από πάνω και έχετε πετύχει στο λεπτό μια κομψή εμφάνιση μέσα στο σπίτι χωρίς να απασχοληθείτε για πάνω από 5 λεπτά.

Οι βελουτέ φόρμες θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ακριβώς επειδή έχουν ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό δεν αρκούνται μόνο στο να συνεισφέρουν σε μια μοδάτη εμφάνιση μπορούν κάλλιστα να φορεθούν στις εξόδους, κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με sneakers το πρωί και ένα αθλητικό μπουφάν, ένα πουλόβερ ή ένα T-shirt με στάμπα είναι η εναλλακτική εκδοχή του τζιν στο σαφώς πιο άνετο και πρωτότυπο.

Για απογευματινές ή ακόμα και βραδινές εξόδους τολμήστε τις βελούδινες φόρμες με sneakers, μοκασίνια ή μποτάκια, πουλόβερ και δερμάτινο μπουφάν, όμως καλό είναι να κρατήσετε το μακιγιάζ σε διακριτικά επίπεδα.

Ανακαλύψτε τα χρώματα που υπάρχουν και απολαύστε και αυτό το κομμάτι για στιλάτες εμφανίσεις.