Πυροβολεί ο Καμμένος: Ο Τσίπρας απαλλοτρίωσε βουλευτές μου – Κατέχω μυστικά

Αθήνα.- Απασφάλισε ο Πάνος Καμμένος. Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξαπολύει πυρ ομαδόν κατά πάντων. Ο κ. Καμμένος στάζει «φαρμάκι» κατά του άλλοτε κυβερνητικού εταίρου Αλέξη Τσίπρα, του Νίκου Βούτση, του Νίκου Κοτζιά, της Έλενας Κουντουρά, του Βασίλη Κόκκαλη και του Τέρενς Κουίκ.

«Ο Τσίπρας προσκύνησε και τον Ερντογάν» 

«Ο Τσίπρας απαλλοτρίωσε τους βουλευτές μου» τονίζει χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος. «Όχι μόνο το γνώριζε, αλλά ουσιαστικά ο ίδιος είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν-έναν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ με προσφορά ανταλλαγμάτων  σε κυβερνητικές θέσεις. Μπήκε δηλαδή σε ξένο σπίτι, να πάρει τα παιδιά» δηλώνει χαρακτηριστικά.

«Εγώ του έμαθα τα πουράκια, αλλά τώρα το γύρισε στα Cohiba» αναφέρει δηκτικά. Ήξερα από τις σχέσεις μου με τον πρωθυπουργό και το Μαξίμου, προσθέτει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ότι η Εφημερίδα των Συντακτών και η Αυγή παίρνουν γραμμή απευθείας από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Σχολιάζοντας δηκτικά την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Τουρκία αναφέρει δε, ότι «μετά τη Μέρκελ προσκύνησε και τον Ερντογάν».

«Κατέχω μυστικά» 

Ο Πάνος Καμμένος προειδοποιεί μάλιστα για τα στοιχεία που γνωρίζει από τη θητεία του ως υπουργός Εθνικής Άμυνας. «Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Άμυνας… Η κατάργηση της ΚΟ των ΑΝΕΛ με την οποία με απειλούν σημαίνει ότι θα αποσυρθούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη φύλαξή μου. Και τούτο, την ώρα που απειλούμαι πολλαπλώς. Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Άμυνας» προειδοποιεί.

«Σόρος από την πίσω πόρτα»

«Ο Κοτζιάς έβαλε τους ανθρώπους του Σόρος από την πίσω πόρτα στο ΥΠΕΞ μέσα από το σύστημα για τις βίζες. Να με καλέσει ο εισαγγελέας να τα καταθέσω. Μπορώ να το αποδείξω» αναφέρει ο κ. Καμμένος για τον τέως υπουργό Εξωτερικών, εμμένοντας στα όσα υποστηρίζει.

«Ο χειρότερος πρόεδρος»

Για τον Νίκο Βούτση παρατηρεί ότι «είναι ο χειρότερος πρόεδρος της Βουλής που έχει περάσει ποτέ». «Του είπα: Αυτό που κάνεις είναι άδικο. Εγώ για σένα (για τον γιο σου) απολογούμην τέσσερις ώρες στις ΗΠΑ» σημειώνει, κατηγορώντας τον για θεσμική εκτροπή.

«Μέθυσε ο Κουίκ»

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ βάλλει και κατά των τέως βουλευτών του. «Η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης ορκίζονταν ότι δεν θα ψηφίσουν ποτέ τη συμφωνία των Πρεσπών. Ο Κούικ γύριζε σε Αυστραλία και Αμερική και μίλαγε για το ιερό όνομα της Μακεδονίας και γονάτιζε στα μνημεία… Τελικά από το τζετ λαγκ της εξουσίας, και όχι μόνο, μέθυσε» δηλώνει.

Αναλυτικά η συνέντευξη του προέδρου των ΑΝΕΛ στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα

Πηγή: skai.gr