ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Λόγος και αντίλογος

Π. Κόκκαλης (υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ): Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει προβάδισμα στους νέους ανθρώπους.

Ναι, το φανταστήκαμε, διαβάζοντας τα αποτελέσματα των φοιτητών εκλογών: Περίπου 1%…

 

 

ΣΥΡΙΖΑ για ομιλία Μητσοτάκη: Το σκοτάδι δεν θα γυρίσει πίσω στη χώρα.

Θυμάστε εκείνο το αμίμητο του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου; Το Ποτάμι δεν γυρίζει πίσω; Όχι, δεν ήταν όταν έχασε τις εκλογές από τη Νέα Δημοκρατία του Κώστα Μητσοτάκη που είπε ο Ανδρέας το mea culpa… Απλώς, τότε έκανε το κορόιδο… και πέρασε στα έδρανα της αντιπολίτευσης!

 

Μητροπολίτης Χρυσόστομος στα «Ακραία Φαινόμενα»: Έκαναν κυβέρνηση με τον Καμμένο και τώρα τους ενοχλεί ο Αμβρόσιος; 

Καλέ τι τους ενοχλεί, Άγιε Πατέρα; Όσοι φωνάζουν παραπονιούνται γιατί δεν έβγαλαν κι αυτοί φωτογραφία με τον Αμβρόσιο!

 

 

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα:  τα Εξάρχεια είναι «μία ιστορική γειτονιά της Αθήνας, είναι κέντρο τέχνης και πολιτισμού, την οποία η δική μου πολιτική οπτική την βλέπει ως Μονμάρτη της πρωτεύουσας -και όχι ως πολύπαθη περιοχή».

Μα τότε γιατί, Μαρία Αντουαννέτα της Κατεχάκη, δεν μετακομίζεις στα Εξάρχεια να βρεθείς στο στοιχείο σου;

 

 Από την ομιλία του Γενικού πρόξενου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Κωνσταντίνου Κούτρα, στο καθιερωμένο Δείπνο των Τελεταρχών: “…Επιτρέψτε μου να μοιρασθώ μαζί σας λίγα λόγια ακόμη του ΠτΔ από το μήνυμα που έστειλε χθες κατά την τηλεφωνική επαφή που είχε με τους Εύζωνες στο Γενικό Προξενείο: Η Ομογένεια δείχνει τον δρόμο σε όλους μας ώστε, υπό όρους αρραγούς ενότητας, να υπερασπισθούμε το μέλλον της πατρίδας μας. Συγκεκριμένα δε, να υπερασπισθούμε, πριν απ’ όλα, τα εθνικά μας θέματα, δίχως καμία, απολύτως, έκπτωση και υπαναχώρηση”.

Προφανώς ο ΠτΔ είτε δεν συγκαταλέγει το “Μακεδονικό” στα εθνικά μας θέματα, είτε θεωρεί -σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνισμού εντός και εκτός χώρας,  ότι με τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν κάναμε “…καμία, απολύτως, έκπτωση και υπαναχώρηση”!

Αλλά αυτό ΕΙΝΑΙ το πρόβλημα…