Κυμπουρόπουλος προς Τσίπρα : Είναι άδικο αυτό που είπατε για μένα…

Τη δική του απάντηση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για την αναφορά που έκανε στον ίδιο από το βήμα της Βουλής, έδωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Οπως είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, συνήθως δεν απαντά, αλλά είναι άδικο να κρίνεται με αυτόν τον τρόπο η πορεία του.

«Είναι άδικο να αποτυπώνεται η προσπάθεια μου με αυτόν τον τρόπο. Ότι δηλαδή ο πρόεδρος της ΝΔ με εκμεταλλεύεται αφού μπορώ και θέλω να είμαι κοντά στον κόσμο και να διαδώσω το όνειρο μου και την θέληση μου να κάνω κάτι για την Ελλάδα μας».

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας – στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την έναρξη της τριήμερης συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, την οποία ζήτησε, σε συνέχεια της πρότασης μομφής που κατέθεσε η Ν.Δ. κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη – είχε πει, αναφερόμενος στα όσα δήλωσε ο κ. Πολάκης για τον κ. Κυμπουρόπουλο:

«Θα σας πω όμως και κάτι που με έχει ενοχλήσει και αφορά τα ΑμΕΑ και τον κ. Κυμπουρόπουλο, που τον συμπαθώ. Εσείς δεν τους τιμάτε και περιφέρετε ως γλάστρα τον κ. Κυμπουρόπουλο. Χρησιμοποιείτε ως εργαλείο την αναπηρία του. Εμείς αντιμετωπίζουμε τους συμπολίτες μας με αναπηρία με ισοτιμία και σεβασμό.

»Εμείς θεσπίσαμε την μοριοδότηση αναπήρων για προσλήψεις στο Δημόσιο κ.ά. Μην μας κουνάτε το δάχτυλο για τα θέματα αυτά. Η παράταξή σας πάντα συμπεριφερόταν στους ανάπηρους ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας».