ΜΟΔΑ: Τα κοχύλια είναι τάση

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Αρκετοί ή σχεδόν όλοι από εμάς όταν πηγαίναμε μικροί στη παραλία ψάχναμε και μαζεύαμε με τις ώρες κοχύλια και βότσαλα, ίσως ορισμένοι να συνεχίζουμε να το κάνουμε ακόμη και τώρα γιατί που να φανταζόμασταν πριν χρόνια ότι τα κοχύλια θα εξυπηρετούσαν τέλεια όχι μόνο για τις συλλογές μας αλλά και για τα κοσμήματα μας!

Ένα μεγάλο κομμάτι του style αποτελούν τα κοσμήματα, τα οποία συμπληρώνουν αλλά μπορούν και να μεταμορφώσουν ένα απλό look σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ένα τόσο όμορφο στοιχείο της θάλασσας λοιπόν, μπορεί να γίνει πολύ εύκολα κόσμημα και να δώσει στο outfit σας μια παραπάνω καλοκαιρινή πινελιά. Φέτος το καλοκαίρι αν θέλετε να κλέψετε όλα τα βλέμματα με το στυλ σας, τα κοχύλια είναι το κλειδί. Τα κοχύλια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν εντυπωσιακά τόσο για κολιέ και βραχιόλια, όσο και για δαχτυλίδια και σκουλαρίκια. Το πιο συχνό και πολυφορεμένο κόσμημα με κοχύλια είναι το βραχιόλι του ποδιού, υπάρχουν όμως και καταπληκτικά σχέδια για τα υπόλοιπα μέρη του σώματος.

Φέτος, αυτή η τάση “επεκτείνεται” με αποτέλεσμα να βλέπουμε κοχύλια σε σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, όπως στη φωτογραφία από το catwalk του οίκου Missoni. Αν αποφασίσετε να υιοθετήσετε αυτήν τη τάση στο στιλ σας, μπορείτε να διαλέξετε κοχύλια σε κάθε μέγεθος, απλά θα πρέπει να είναι καλής ποιότητας για να δείχνει πιο luxe το αποτέλεσμα. Καλές εμφανίσεις!