ΜΟΔΑ: Χρώματα νυχιών που θα σας ξετρελάνουν

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

Η περιποίηση των νυχιών είναι σημαντική και μπορούμε να πούμε ότι όταν θέλουμε κάτι γρήγορο και εύκολο για να αναβαθμίσουμε  την εμφάνιση μας πηγαίνουμε να βάψουμε τα νύχια μας.Όταν ξεκινά το καλοκαίρι φτάνει και η ώρα που το μανικιούρ μπαίνει και αυτό σε καλοκαιρινή διάθεση και οι αρκετές επιλογές στα χρώματα, σχέδια και σχήματα νυχιώνθα σας ξετρελάνουν και θα σας κάνουν να πηγαίνετε στην αισθητικό σας κάθε τρεις και λίγο. Το καλοκαίρι αυτό έχει έντονα νύχια, γεμάτα τέχνη και αγαπημένο σχήμα, τα νύχια σε σχήμα αμυγδάλου. Τα φετινά χρώματα δεν μοιάζουν καθόλου με τα κλασσικά κοραλί και πορτοκαλί των προηγούμενων καλοκαιριών.

 

Κίτρινο Λεμονί

Το καλοκαίρι είναι η ευκαιρία να δώσετε λίγο χρώμα στην καθημερινότητα σας βάζοντας χρώμα και στα νύχια σας. Το κίτρινο λεμονί είναι η έκπληξη του καλοκαιριού που ταιριάζει πραγματικά με όλους τους τόνους δέρματος. Το χρώμα αυτό θα φωτίσει τη μέρα σας  και θα σας γεμίσει ενέργεια κοιτώντας το και μόνο.

 

Μπλε Γαλάζιο

Γενικά το μπλε σε όλες του τις αποχρώσεις έκανε μία δυναμική εμφάνιση όλο το χρόνο. Είτε πιο απαλό, το λεγόμενο babyblue, είτε σε πιο έντονες αποχρώσεις είναι ένα άκρως εντυπωσιακό χρώμα για το καλοκαιρινό σας μανικιούρ. Σε συνδυασμό με σχήμα αμυγδάλου στα νύχια, τα άκρα σας θα είναι απόλυτα σικ και μοντέρνα.

 

Ροδακινί

Συνδυάστε τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες με ένα όμορφο χρώμα όπως το ροδακινί. Είναι ένα χρώμα που χτυπάει στο μάτι χωρίς να είναι πολύ ιδιαίτερο.

 

Λευκό

 

Alltimeclassic το λευκό χρώμα στα νύχια του καλοκαιριού. Όλες το αγαπάμε και σίγουρα κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι το μανικιούρ μας έχει άσπρο χρώμα. Είναι η ιδανική επιλογή αφού εκτός από άκρως καλοκαιρινό χρώμα, ταιριάζει με όλα.

 

Ροζ

Για κάποιο λόγο τα ροζ νύχια είναι συνδυασμένα με το καλοκαίρι. Ίσως γιατί αυτό το κουφετί  ροζ είναι τόσο έντονο και ταυτόχρονα μίνιμαλ που μου θυμίζει ήρεμο πρωινό στην παραλία.

 

Υπάρχουν τόσα χρώματα με υποτόνους του γαλάζιου, της λεβάντας ή του λεμονιού που θα σας ξετρελάνουν.