ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Όταν κάνουν χιούμορ οι αρχηγοί…

Σε ένα σύντομο διάλογο που είχαν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί, ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη παρατήρησε ότι έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο γραφείο. «Μικρές αλλαγές» απάντησε ο πρωθυπουργός.

 

 

Αμέσως μετά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «βλέπω ότι ξεκίνησες τις μεταρρυθμίσεις»…

 

 

 

Εκείνο το τραπεζάκι …καφενείου που είχαν εγκαταστήσει οι του ΣΥΡΙΖΑ  στο κέντρο του πρωθυπουργικού γραφείου τι απέγινε;  Να κέρναγαν και Greek coffee τουλάχιστον τους υψηλούς επισκέπτες…

 

 

Η Φώφη Γεννηματά μπήκε στο γραφείo του πρωθυπουργού, στη Bουλή, άρρωστη από κρύωμα και το επεσήμανε στον κ. Μητσοτάκη.

-«Σηκώθηκα μόνο και μόνο για να έρθω εδώ», του είπε.
-«Κι εγώ έχω κρύωμα, οπότε δεν κινδυνεύουμε να κολλήσουμε ο ένας τον άλλο», της απάντησε ο πρωθυπουργός, ο οποίος παρήγγειλε πράσινο τσάι και για τους δύο.

 

Ανακοινώθηκε ο νικητής για το Νόμπελ Ειρήνης από την νορβηγική ακαδημία. Το βραβείο κέρδισε ο Αιθίοπας Πρωθυπουργός Αμπί Αχμέντ για τη συμβολή του στον τερματισμό της σύρραξης με τη γειτονική Ερυθραία, έπειτα από χρόνια έντασης. Και έτσι, η “ιστορική” Συμφωνία των Πρεσπών και οι δημιουργοί της,  έμειναν χωρίς βραβείο… Χιούμορ ήταν η “αναμονή”. Η “Συμφωνία” είναι το …δράμα!

 

Με μια όμορφη αφιέρωση στην κάμερα, προς τον θρυλικό Έλληνα τενίστα, Γιώργο Καλοβελώνη, έκλεισε το νικηφόρο παιχνίδι του απέναντι στον Νο1 του κόσμου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Έγραψε: Καλοβελωνιές… και υπέγραψε. Και τιμή και χιούμορ! Α, μην ξεχάσω. Το τι χειροκρότημα έριξε η μητέρα του Τσιτσιπά από τις εξέδρες, δεν λέγεται. Συμμετείχε με την ψυχή της στον αγώνα του γιού της Στέφανου. Και πριν ολοκληρώσω, χάρμα οφθαλμών το να βλέπεις κινεζάκια να ανεμίζουν ελληνικές σημαίες στο στάδιο της Σανγκάης.