ΜΟΔΑ: Winteraccessories

ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Οι πιο κρύες μέρες του Χειμώνα έφτασαν και σίγουρα αναζητάτε ζεστά κομμάτια που προσφέρουν προστασία και δε σας αφήνουν να κρυώνετε.

Εκτός από τα χοντρά πουλόβερ και τα oversized παλτότη διαφοράκάνουν και τα αξεσουάρπου σας κρατάνε ζεστές δίνοντάς σας ταυτόχρονα έξτρα πόντους στιλ. Τα απαραίτητα winteraccessories που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα αυτά είναι το κασκόλ και ο σκούφος.

Πολλές αναρωτιέστε το πώς φοριούνται αυτά τα αξεσουάρ ώστε να παραμείνετε κομψές και στιλάτες και να μη χαθείτε μέσα σε ένα πελώριο blanketscarf ούτε ναχαλάσετε το μακιγιάζ σας.

Η αλήθεια είναι πως το μεγαλύτερο πρόβλημα σχετικά με τα σκουφάκια έχει να κάνει με τα μαλλιά σας. Εάν βιώνετε μία από τις λεγόμενες badhairdays, τότε το σκουφάκι είναι η ιδανική λύση για να κρύψετε τα απεριποίητα μαλλιά σας.

Πως μπορείτε να φορέσετε τον σκούφο

  • Πάνω από τη γραμμή των μαλλιών

Σπρώξτε τον σκούφο σας έτσι ώστε να κάθεται ακριβώς πάνω από τη γραμμή των μαλλιών σας. Αν έχετε φράντζα, αυτή είναι η τέλεια επιλογή για να την αναδείξετε αποφεύγοντας τα καπέλα που μπορεί να τη χαλάσουν.

  • Στο κέντρο του μετώπου

Μια άλλη επιλογή είναι να το φορέσετε στη μέση του μετώπου σας. Αυτή η επιλογή είναι πιο εύκολη από την πρώτη, αφού έτσι σταθεροποιείται καλύτερα ο σκούφος και υπάρχουν πολύ λίγες πιθανότητας να σας πέσει. Παράλληλα έτσι είστε και καλύτερα προστατευμένες.

Πώς να φορέσετε το κασκόλ

Το κασκόλ λειτουργεί όπως ακριβώς ένα μεταξωτό φουλάρι την άνοιξη και είναι ικανό να απογειώσει ένα απλό σχεδόν βαρετό σύνολο. Όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο για να σας τυλίξει και να σας προστατεύσει.

  • Γύρω από τον λαιμό

Με τόσο ύφασμα είναι ιδανικό να κάνετε μία απλή περιστροφή γύρω από τον λαιμό σας και να απολαύσετε το ζεστό και απαλό του άγγιγμα.

  • Ρίξτε τη μια πλευρά πίσω από τον έναν ώμο

Μια εναλλακτική του παραπάνω δεσίματος είναι αφού τυλίξετε μία φορά το κασκόλ σας να αφήστε τη μία πλευρά πίσω και να έρθει μπροστά μόνο η άλλη για ένα πιο ανέμελο, αλλά κι ελαφρώς πιο θηλυκό look, που θα έχει στολισμένο και το πίσω μέρος της εμφάνισής σας που συνήθως παραμελείτε όλες.