Ταλαιπώρησαν την μπάλα στο Ηράκλειο (0-0)

Από το ξεκίνημα των πλέι οφ, ΟΦΗ και Παναθηναϊκός είναι παντελώς αδιάφοροι αφού δεν έχουν κανένα βαθμολογικό κίνητρο.

Οι μεν έχουν ήδη εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή τους έξοδο και είναι πετυχημένοι και μόνο που μπήκαν στην εξάδα, οι δε δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στην Ευρώπη και παίζουν απλά για την ιστορία τους.

Έτσι, στο ματς του «Γεντί Κουλέ» έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες και χωρίς ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο γκολ με το δοκάρι του Μακέντα στο 58′ ενώ είχε και δύο γκολ που σωστά ακυρώθηκαν μέσω VAR.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές. Στα πιο αξιοσημείωτα, το πλασέ του Βαζ στο 18′ με τον Διούδη να σώζει εντυπωσιακά ενώ στο 33′ απείλησε ο Παναθηναικός με τον Μακέντα να κάνει την παράλληλη πάσα για τον Χατζηγιοβάνη που δεν μπόρεσε να την βρει όμως για να την στείλει προς το τέρμα.

Ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Σεμέδο αποχώρησε τραυματίας και τη θέση του πήρε ο Μάνος.

Οι «πράσινοι» ήταν κάπως πιο δραστήριοι στο δεύτερο 45λεπτο με κύριο εκφραστή τον Μακέντα. Ο Ιταλός έφτασε κοντά στο γκολ στο 58′ αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι του Γουάιλι που στη συνέχεια μπλόκαρε.

Τρία λεπτά μετά, ο Μακέντα βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ ενώ στο 85′ ο Παναθηναϊκός σκόραρε με τον Καμπετσή αλλά και πάλι το γκολ ακυρώθηκε με χρήση VAR καθώς στο ξεκίνημα της φάση υπήρξε χέρι του Περέα.

Έτσι, το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τον ΟΦΗ να παίρνει τον πρώτο του βαθμό στα πλέι οφ ενώ ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές όπου μετράει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

ΟΦΗ: Γουάιλι, Μπράουν, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (68’Μαρινάκης), Μεγιάδο, Ναμπί (68’Στάικος), Νέιρα, Βαζ (92’Δεληγιαννίδης), Φιγκεϊρέδο, Σεμέδο (44’Μάνο).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Θεοχάρης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδη, Κουρμπέλης, Αγιούμπ (82’Καμπετσής), Μπουζούκης (82’Αθανασακόπουλος), Χατζηγιοβάνης, Κολοβός (62’Ανουάρ), Μακέντα (82’Σερπέζης).

πηγή:in.gr