Η αντίδραση της ΑΕΚ στις υποψίες Covid-19

Επτά άνθρωποι της ΑΕΚ (πέντε παίκτες και δύο μέλη της ομάδας) νοσούν από κορωνοϊό, όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας μαζί με εκείνο του Μιχάλη Μπακάκη που είχε προηγηθεί.

Στην «Ένωση» υπήρχε μεγάλη ανησυχία μετά το κρούσμα του διεθνούς μπακ, ο οποίος απομονώθηκε, ενώ έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για τον Μάσιμο Καρέρα που απλώς έχει μία ίωση.

Η κατάσταση έγινε πιο δύσκολη για τον «Δικέφαλο», όταν ο Νέλσον Ολιβέιρα παρουσίασε συμπτώματα Covid-19 και τελικά αποδείχθηκε πως υποφέρει από γαστρεντερίτιδα, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή με τη Ζόρια.

Οι «κιτρινόμαυροι» απομόνωσαν τον Πορτογάλο φορ, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν τα χειρότερα.

Για να αποφύγουν πιο δύσκολες κατασατάσεις, στην ΑΕΚ έλαβαν την απόφαση να φύγουν μετά το τέλος του ματς με τους Ουκρανούς και με την επιστροφή της αποστολής να υποβληθούν άπαντες σε τεστ κορωνοϊού για να γνωρίζουν πώς έχουν τα δεδομένα ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων και φυσικά για τα κοντινά πρόσωπα όλων των ανθρώπων της.

Για αυτό το λόγο υπήρχε νοσηλεύτρια στις 4(!) τα ξημερώματα στα Σπάτα, όπου έγινε η διαδικασία της ανίχνευσης και χθες το απόγευμα υπήρξε η πρώτη ενημέρωση για τα νέα κρούσματα. Στη συνέχεια, υπήρξαν οι απαραίτητες επαφές με ΕΟΔΥ, Σούπερ Λίγκα και UEFA, ώστε να παρθούν τα επόμενα μέτρα από πλευράς «Δικεφάλου».