Προσωρινή Διοίκηση στην Ομοσπονδία Ν. Υόρκης

Τα σωματεία-μέλη της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Ν. Υόρκης, ψήφισαν, τελικά, να αναλάβει την προσωρινή διοίκηση της οργάνωσης η ομάδα πρώην προέδρων, που προθυμοποιήθηκε εδώ και καιρό να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας της και την προκήρυξη εκλογών, μετά την κρίση των τελευταίων μηνών, που εμπόδιζαν την εύρυθμη λειτουργία της.

Το βράδυ της Παρασκευής έγινε η καταμέτρηση των ψήφων. Συνολικά, ψήφισαν 71 αντιπρόσωποι, από 41, περίπου, σωματεία, προκειμένου να γίνει αποδεκτή, ή όχι, η προσθήκη παραγράφου στο Καταστατικό της οργάνωσης, που προβλέπει την ανάληψη της διοίκησης από τους πρώην προέδρους.

Από τους αντιπροσώπους, 66 ψήφισαν υπέρ των πρώην προέδρων, 3 κατά, ενώ 2 από τις απαντήσεις ήταν άκυρες. Υπήρξαν επίσης 7 επιστροφές των επιστολών που είχαν σταλεί από την Ομοσπονδία, γιατί, προφανώς, δεν βρέθηκαν οι παραλήπτες τους.

Αύριο Δευτέρα, θα γίνουν οι τυπικές προετοιμασίες στα γραφεία της Ομοσπονδίας, προκειμένου την Τρίτη, όπως προβλέπεται, να γίνει η παράδοση και παραλαβή της διοίκησης της οργάνωσης.