Βασιλακόπουλος: Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον αθλητισμό αφήνοντας αιχμές

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΟΚ μέχρι τις εκλογές που θα διεξαχθούν τελικά, στις 30 Μαϊου και μετά… τέλος, όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δίκη» στο Open.

Ανακοίνωση αποχώρησης που συνοδεύτηκε με κατηγορίες για ηλικιακό ρατσισμό στην κυβέρνηση, με αφορμή τα όρια που έβαλε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, τον οποίο και φωτογράφισε.

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πρόβλημα με την ηλικία μου, οι οποίοι σήμερα υπηρετούν κάποιες θέσεις κυβερνητικές στον αθλητισμό, τώρα πως τον υπηρετούν είναι άλλο θέμα, αλλά έχουν πρόβλημα με την ηλικία μου, έχουμε ηλικιακό ρατσισμό, πράγμα το οποίο το οποίο δεν υπάρχει ούτε στην κυβέρνηση. Ο αντιπρόεδρος (σ.σ. ο κ. Πικραμένος) ίσως είναι στην ηλικία μου, ένας εξαίρετος άνθρωπος και χαίρομαι που κατέχει αυτή τη θέση».

Στην ερώτηση αν θα προσφύγει στο ΣτΕ απάντησε: «Όχι, όχι δεν θα ασχοληθώ καθόλου με αυτό. Νομίζω τέλειωσε το πέρασμα μου από τον χώρο του αθλητισμού, από εκεί και πέρα αν με χρειάζεστε μπορώ να γίνω τακτικός συνομιλητής σας ή παρουσιαστής».

Πηγή: filathlos.gr