Λάθη και… ρουλέτα άφησαν εκτός τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε δύο γκολ από λάθη, έμεινε με δέκα παίκτες και τελικά ηττήθηκε με 4-1 στα πέναλτι, μετά το 2-2 με τη Λουντογκόρετς.

Το επιτυχημένο σερί του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκά προκριματικά έλαβε τέλος, καθώς το 2-2 με τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία έφερε παράταση και πέναλτι, όπου οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 4-1.

Με δέκα έπαιζε από το 85′ η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία θα συνεχίσει στα playoffs του Europa League. Εκεί, περιμένει η Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Στο μυαλό του κόουτς

Σε σχέση με όσα αναμέναμε πριν το ματς, ο Πέδρο Μαρτίνς προέβη σε μία έκπληξη: Την χρησιμοποίηση του Βρουσάι αντί του Ραντζέλοβιτς στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Βαλμπουενά να μένει κι αυτός στον πάγκο – σε σύστημα 4-3-3. Διατήρησε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια ο Τζολάκης, με την αμυντική τετράδα να απαρτίζεται από τους Ανδρούτσο, Μπα, Σεμέδο και Ρέαμπτσιουκ και τα χαφ να είναι οι Μπουχαλάκης, Καμαρά και Εμβιλά. Στο αριστερό «φτερό» έπαιξε ο Μασούρας, με μοναδικό προωθημένο τον Ελ Αραμπί.

Ο δε Βάλντας Νταμπράουσκας, επέλεξε Κάλινα στο τέρμα, Ικοκό, Πλαστούν, Βέρντον και Νεντιάλκοφ στην άμυνα, Μπάτζι, Σα και Γκονσάλβες στο κέντρο και Ντεσπόντοφ, Κόουλι στα άκρα, έχοντας μπροστά τον Σωτηρίου.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Λουντογκόρετς (Β. Νταμπράουσκας): Κάλινα, Ικοκό (106’ Σισίνιο), Πλαστούν, Βέρντον, Νεντιάλκοφ, Μπάντζι (88’ Σαντάνα), Σα (94’ Ροτάριου), Γκονσάλβες Ντεσπόντοφ, Σωτηρίου, Κόουλι (106’ Γιάνκοφ).

Στον πάγκο: Παντ, Ίλιεφ, Τερζίεφ, Μανού, Τσιμπότα, Βάντερσον.

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος (120’ Λαλά), Μπα, Σεμέδο, Ρέαμπτσουκ, Μπουχαλάκης (54’ Παπασταθόπουλος), Μ. Καμαρά, Εμβιλά (91’ Κουντέ), Βρουσάι (65’ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί, Μασούρας (88’ Σισέ).

Στον πάγκο: Βάτσλικ, Ονιεκούρου, Α. Καμαρά, Μάρκοβιτς, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς.

Διαιτητής: Ορέλ Γκρίνφελντ
Βοηθοί: Ρόι Χασάν, Ίνταν Γιαρκόνι
4ος: Γκαλ Λέιμποβιτς