Αίγινα: Το τελευταίο μήνυμα της 20χρονης πριν βρεθεί απαγχονισμένη

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος μίας 20χρονης στην Αίγινα. Η κοπέλα εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (31/7) απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού που διέμενε με τη μητέρα της και τον σύντροφο της μητέρας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπήρχε έντονη φημολογία για εκρηκτική σχέση ανάμεσα στην 20χρονη και στον σύντροφο της μητέρας της. Στις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, άνθρωποι του περιβάλλοντος είπαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι και στις δύο.

Αίγινα: Το τελευταίο μήνυμα της 20χρονης

Η 20χρονη σχόλασε από το bar restaurant στο οποίο δούλευε με τους συναδέλφους της να αναφέρουν πως ήταν ευδιάθετη και τίποτα δεν προμήνυε την τραγική εξέλιξη.

Η κοπέλα κατευθύνθηκε προς το σπίτι όπου και έδωσε τέλος στη ζωή της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν αναφορές στην αστυνομία ότι έχει στείλει ένα μήνυμα σε μία κολλητή της φίλη στο οποίο φέρεται να έλεγε ότι «βρήκα τρόπο να δώσω τέλος σε αυτό που με βασανίζει».

Ο φάκελος θα κλείσει μόλις γίνει η νεκροψία-νεκροτομή και βγουν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να προκύπτει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.