Νέα Ιωνία: Την κρατούσε αλυσοδεμένη για πέντε μέρες και την βίαζε – Τι καταγγέλλει η 38χρονη

Την απόλυτη φρίκη ζούσε μια 38χρονη γυναίκα για πέντε ολόκληρες μέρες στη Νέα Ιωνία, καθώς ένας 58χρονος άνδρας φέρεται να την κρατούσε αλυσοδεμένη και να την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η γυναίκα, με καταγωγή από τη Ρουμανία, κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε ότι ο 58χρονος σύντροφός της την Παρασκευή την βίασε και σήμερα την χτύπησε.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί.

Αφού βρήκαν το διαμέρισμα και χτύπησαν το κουδούνι, τους άνοιξε ένας ημεδαπός. Στην ερώτηση των αστυνομικών τι «συμβαίνει εδώ» τους απάντησε ότι «όλα είναι καλά». Οι αστυνομικοί όμως διέκριναν μια γυναίκα μέσα στο σπίτι, η οποία τους έκανε κάποια νοήματα.

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ μπήκαν μέσα, με τη γυναίκα να καταγγέλλει ότι τη βίαζε ο σύντροφός της.

Τόσο ο 58χρονος όσο και η 38χρονη έχουν οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα Νέας Ιωνίας, καθώς μέσα στο σπίτι βρέθηκαν όπλα.  Συγκεκριμένα μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι βρέθηκε, μεταξύ άλλων, μία καραμπίνα, για την οποία είχε άδεια ο 58χρονος και ένα πολεμικό όπλο.

Ο 58χρονος συνελήφθη με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, σεξουαλικής κακοποίησης, νόμου περί όπλων, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.