Σάουθγκεϊτ: “Ο Κέιν είναι αξιόπιστος σε αυτές τις καταστάσεις, δεν θα είχαμε φτάσει έως εδώ χωρίς αυτόν”

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του ρωτήθηκε για το χαμένο πέναλτι του Κέιν και στήριξε απόλυτα τον σέντερ φορ των “τριών λιονταριών”.

Ο ομοσπονδιανός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, μετά την ήττα και τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη Γαλλία μιλώντας στο ITV Sport τόνισε πως τα “τρία λιοντάρια” έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν ενώ στήριξε τον Χάρι Κέιν ερωτηθείς για το πέναλτι καθώς σημείωσε πως η ομάδα του δεν θα είχε φτάσει έως εδώ αν δεν είχε τον Άγγλο σέντερ φορ.

“Η απόδοση μας άξιζε περισσότερα, αλλά φυσικά τα γκολ είναι καθοριστικά. Απλώς είπα στους παίκτες ότι δεν μπορούσαν να δώσουν άλλα, έπαιξαν πολύ καλά απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα. Ο τρόπος που έχουν προχωρήσει ως ομάδα στο τουρνουά ήταν θαυμάσιος”.

Για το χαμένο πέναλτι του Χάρι Κέιν: Κερδίζουμε και χάνουμε ως ομάδα, είχαμε ευκαιρίες για γκολ αλλά τις χάσαμε. Ήταν απίστευτος για εμάς και αξιόπιστος σε αυτές τις καταστάσεις, δεν θα είχαμε φτάσει έως εδώ χωρίς αυτόν”.

Για τον διαιτητή: “Δεν έχει νόημα να μιλάω γι’ αυτό. Προτιμώ να μιλήσω για τους παίκτες μας και να πω συγχαρητήρια στη Γαλλία. Τους δώσαμε ένα παιχνίδι και δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα”.