Αρχίζει την Πέμπτη το 5ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιστέρι – Επικεφαλής η Όλγα Γεροβασίλη

Σωκράτης Φάμελλος και Όλγα Γεροβασίλη / EUROKINISSI / Φωτογραφία αρχείου της Τατιάνας Μπόλαρη
«Το Συνέδριό μας είναι συνέδριο επανεκκίνησης και ανατροπής», τόνισε ο Σωκράτης Φάμελλος.
Το 5ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιστέρι θα αρχίσει με την εισηγητική ομιλία του Προέδρου του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλου στις 18:30, ενώ θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από εκπροσώπους άλλων κομμάτων και μία εκδήλωση αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη.
Τη δεύτερη μέρα θα συγκροτηθεί η Επιτροπή Θέσεων-Απόφασης και η Επιτροπή Καταστατικού, θα γίνουν οι εισηγήσεις για το Κείμενο Θέσεων και θα ξεκινήσουν οι ομιλίες των συνέδρων. Στο πρόγραμμα του Σαββάτου (14.06.2025) περιλαμβάνεται η συζήτηση για τις τροπολογίες, ενώ το Συνέδριο θα κλείσει την Κυριακή, 15 Ιουνίου με τη δευτερολογία του Προέδρου και τις ψηφοφορίες.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία αλλάζει, δυναμώνει, ανανεώνεται. Απέναντι στο σύστημα εξουσίας της ολιγαρχίας, των συμφερόντων και της δεξιάς πολιτικής, ορθώνουμε ανάστημα και με ολοκληρωμένη πρόταση ξεκινάμε την προοδευτική αντεπίθεση. Το Συνέδριό μας είναι Συνέδριο επανεκκίνησης και ανατροπής», τόνισε ο Σωκράτης Φάμελλος σε δήλωσή του σχετικά με το 5ο Συνέδριο του κόμματος.
Σχόλια Facebook