Ελληνική βραδιά στο ιστορικό γήπεδο baseball των Boston Red Sox, τιμώντας τον θρυλικό Harry Agganis

Με χρώμα Ελλάδας «βάφτηκε» το γήπεδο των Red Sox στη Βοστώνη, κατά την Ελληνική Βραδιά που διοργάνωσε το Alpha Omega Council στο Fenway Park, την Τρίτη 10 Ιουνίου.

Χιλιάδες ομογενείς έδωσαν δυναμικό «παρών» τιμώντας την ελληνική κληρονομιά, με ένα εορταστικό πρόγραμμα πριν τον αγώνα, που περιλάμβανε παραδοσιακές εμφανίσεις και φόρο τιμής στον θρυλικό Χάρι Αγγάνη.

Οι συμμετέχοντες που αγόρασαν εισιτήριο μέσω της ειδικής προσφοράς έλαβαν συλλεκτική φανέλα με το όνομα “Hellas”, ενώ μέρος των εσόδων διατέθηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Την εκδήλωση χαιρέτισε και το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Βοστώνη.

 

Η Panhellenic Post είχε προ καιρού (29-5-2025) δημοσιεύσει θέμα με τίτλο Greek Heritage Night With Boston Red Sox In Honor Of Harry Agganis “the Golden Greek”.