Οι βαλίτσες έρχονται από μακριά και πηγαίνουν ακόμη πιο μακριά…

Οι Μελισσούλες μου συγκεντρώθηκαν στην κυψέλη να σχολιάσουν την πολιτική επικαιρότητα που σκιάστηκε πριν λίγο από τις παραιτήσεις ενός υπουργού τριών υφυπουργών και ενός Γενικού Γραμματέα Υπουργείου..
Η εξέλιξη αυτή ακολούθησε τις αποκαλύψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ με τα πυρά του αγωνιώντος να κρατηθεί στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ΠΑΣΟΚ, που του παραχώρησε ο κατρακυλήσας ΣΥΡΙΖΑ, να πληθαίνουν… με γεωμετρική πρόοδο!
Οι προσεχείς ημέρες θα είναι εργώδεις. Νέοι υπουργοί, υφυπουργοί, νέος Γεν. Γραμματέας, και η μάχη θα μεταφερθεί στα έδρανα της Βουλής
Για πιθανά «αλισβερίσια» μεταξύ βουλευτών και υπηρεσιακών στελεχών του ΟΠΕΚΕΠΕ λέγεται, μελισσούλες ότι προκύπτουν από τις συνομιλίες που περιέχονται στην δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή. Βουλευτές της πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης κάνουν φύλλο και φτερό τα αποσπάσματα των συνομιλιών που κατέγραψε η ΕΥΠ, στο πλαίσιο των νόμιμων επισυνδέσεων, με την κυβέρνηση να τηρεί στάση αναμονής.
Η δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ, ωστόσο, συμπεριλαμβάνει ακόμη και τους Φραγκίσκο Παρασύρη από το ΠΑΣΟΚ και Βασίλη Κόκκαλη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά περί αυτών “τσιμουδιά”, μελισσούλες μου, από την νυν και την πρώην αξιωματική αντιπολίτευση… “Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά”!
Είπαμε, η βαλίτσες στην Ελλάδα έρχονται από μακριά και πηγαίνουν ακόμη πιο μακριά!.. Υπομονή. Ίσως το τέλος να είναι …καλύτερο από την αρχή!
Σχόλια Facebook