ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Παραιτήσεις πέντε στελεχών της Κυβέρνησης έκανε αποδεκτές ο Μητσοτάκης

Παραιτήθηκαν ο Υπουργός Μάκης Βορίδης, και τρεις Υφυπουργοί: Χατζηβασιλείου, Μπουκώρος και Σταμενίτης. Την παραίτησή του υπέβαλε και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στρατάκος .
Μετά τις αποκαλύψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τα πυρά του ΠΑΣΟΚ, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Μάκης Βορίδης υπέβαλε την παραίτησή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος και την έκανε αποδεκτή.
Η επιστολή Βορίδη

Παραιτήσεις υφυπουργών
Παράλληλα, τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν οι Υφυπουργοί Εξωτερικών Τάσος Χατζηβασιλείου, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύσης Σταμενίτης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Χρήστος Μπουκώρος, οι οποίες επίσης έγιναν δεκτές από τον Πρωθυπουργό.
Τέλος, την παραίτησή του υπέβαλε και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στρατάκος.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, οι αντικαταστάτες των ανωτέρω θα ανακοινωθούν στις επόμενες ημέρες.
Σχόλια Facebook