Στον 2ο γύρο του Wimbledon η Σάκκαρη που λύγισε την Μπλίνκοβα

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει AP Photo/Seth Wenig

 

Στον 2ο γύρο του Wimbledon η Σάκκαρη που λύγισε την Μπλίνκοβα

H Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της Άννα Μπλίνκοβα στον 1ο γύρο του Wimbledon, έχοντας εξαιρετική εμφάνιση. Η Ελληνίδα τενίστρια πήρε την πρόκριση στον 2ο γύρο και εκεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Αβανεσιάν – Ριμπάκινα.

Η Μαρία Σάκκαρη είχε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Άννα Μπλίνκοβα και με αυτόν τον τρόπο επικράτησε στο μεταξύ τους παιχνίδι, για τον 1ο γύρο του Wimbledon. Η Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε στον 2ο γύρο της διοργάνωσης του Λονδίνου, αφήνοντας εκτός την αντίπαλό της που βρίσκεται στη θέση 78 του ranking.

H 29χρονη αθλήτρια είχε σκληρή αντίπαλό της τόσο στο πρώτο σετ (6-4), όσο και στο δεύτερο (6-4), εντούτοις πήρε την πολυπόθητη νίκη που της χάρισε την πρόκριση. Η Σάκκαρη (Νο 77 της κατάταξης) έχει στόχο να σπάσει την κατάρα του 3ου γύρου και να τον προσπεράσει, κάτι που δεν έχει καταφέρει στις προηγούμενες εννέα συμμετοχές της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελληνίδα θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού Αβανεσιάν – Ριμπάκινα, οι οποίες τίθενται αντιμέτωπες την Τρίτη (1/7).

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε