Ενδιαφέρουσες Ειδήσεις σε μία Αράδα

*Π. Μαρινάκης, κυβερνητικός εκπρόσωπος: Τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ ισοδυναμούν με περισσότερα έσοδα από την ανάπτυξη της οικονομίας και λιγότερους φόρους για όλους τους Έλληνες.
*Κ. Χατζηδάκης Υπουργός Οικονομικών: Το πακέτο Μητσοτάκη δεν είναι θετική έκπληξη, είναι αποτέλεσμα σοβαρής πολιτικής.
*ΠΑΣΟΚ, Κ. Τσουκαλάς, εκπρόσωπος: «Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Είναι ώρα για ένα συμβόλαιο αλήθειας με τους πολίτες. Είναι ώρα για πολιτική αλλαγή».
*ΚΚΕ: Το περιβόητο «καλάθι της ΔΕΘ» είναι γεμάτο με παροχές για τους επιχειρηματικούς ομίλους και προμηνύει επιδείνωση της ζωής του λαού.
* Ουκρανία: Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους παιδί, στη νυχτερινή επιδρομή της Ρωσίας, κυβερνητικό κτίριο στις φλόγες.
*Ο Αύγουστος ήταν ευνοϊκός για τον Πούτιν και τον Τραμπ, ολέθριος για τους κατοίκους της Γάζας, καταστροφικός για τους Ευρωπαίους και τραγικός για όλους.
Φωτο: e-wall.net
Σχόλια Facebook