Ηπειρώτικο ξεφάντωμα με τον Γιάννη Καψάλη και τον Μάκη Τσίκο στην Αστόρια

Αστόρια, Νέα Υόρκη.-Ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών «Πύρρος» και το Γυναικείο Τμήμα «Θυγατέρες της Ηπείρου» το βράδυ του Σαββάτου, 1ης Νοεμβρίου 2025 και 7.30 μ.μ. θα διοργανώσουν στο Κρητικό Σπίτι στην Αστόρια στην διεύθυνση 32-33 31st Street, Astoria NY ένα ηπειρώτικο ξεφάντωμα με τους μοναδικούς Γιάννη Καψάλη και Ειρήνη Παπαδοπούλου στο τραγούδι, τον δεξιοτέχνη του κλαρίνου Μάκη Τσίκο και την ορχήστρα του.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών «Πύρρος», κ. Δημήτρης Τσαβέγιας και ο πρώην πρόεδρος Σταύρος Ζιώγκας κατά την διάρκεια της επικοινωνίας με τις «Αναμνήσεις» επεσήμαναν ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη εκδήλωση της νέας σεζόν και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα της ομογένειας.

Αναφερόμενοι στις κρατήσεις θέσεων επεσήμαναν ότι το ενδιαφέρον είναι αυξημένο και κρίνοντας βάσει των μέχρι στιγμής δεδομένων το γεγονός αναμένεται να αποκτήσει πανομογενειακό χαρακτήρα.

Ο Γιάννης Καψάλης και ο Μάκης Τσίκος.

Το εισιτήριο έχει οριστεί στα $100 και περιλαμβάνει πλήρες δείπνο. Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο Δημήτρη Τσαβέγια στο (646) 806-3678, τον Σταύρο Ζιώγκα, ή τον Κώστα στο (917) 642-3494.

Anamniseis.net