STOIXIMAN SUPER LEAGUE Βόλος – Λεβαδειακός 1-2 (Ολοκληρωμένο)

Η σούπερ πορεία του Λεβαδειακού στη φετινή Stoiximan Super League συνεχίστηκε, καθώς η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Πανθεσσαλικό, ανατρέποντας, μάλιστα, το εις βάρος της σκορ και επικρατώντας τελικά με 2-1 απέναντι στον Βόλο.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζόκα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και έφεραν τούμπα το παιχνίδι, ισοφαρίζοντας αρχικά στο 44′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Όζμπολτ και παίρνοντας το προβάδισμα στο 67ο λεπτό με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει, έπειτα από μία καταπληκτική πάσα του Τσάπρα.
Με αυτή τη νίκη, οι Βοιωτοί έφτασαν τους 21 βαθμούς και έμειναν μόνοι τους στην 4η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας στους 18 βαθμούς τους σημερινούς αντιπάλους τους και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει έναν αγώνα λιγότερο.
Από την άλλη, η ομάδα του Χουάν Φεράντο που παρακολούθησε το ματς από τις εξέδρες του γηπέδου, μετά την τιμωρία του, στάθηκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο κα έδειξε ότι μόνο τυχαία δεν είναι η θέση που βρίσκεται στην Stoiximan Super League.
Επόμενος αγώνας για τον Βόλο είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ (29/11, 17:30), ενώ για τον Λεβαδειακό είναι ο εντός έδρας αγώνας απέναντι στον ΠΑΟΚ (30/11, 19:00).
Ο αγώνας
Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 6ο λεπτό από τον Λεβαδειακό. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου εκτέλεσαν άριστα μία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, με την μπάλα να στρώνεται στον Μπάλτσι, ο οποίος σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, το σουτ του Τσάπρα απέκρουσε ο Σιαμπάνης.
Ωστόσο, η ομάδα του τιμωρημένου λόγω καρτών, Χουάν Φεράντο, ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 22′. Ο Τζόκα εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος που είχαν στήσει οι φιλοξενούμενοι και συγκεκριμένα στον Τσάπρα, άλλαξε πορεία και άφησε τον Λοντίγκιν ανήμπορο να αντιδράσει, δίνοντας το προβάδισμα στον Βόλο.
Ο Λεβαδειακός ισοφάρισε τον Βόλο στο 44ο λεπτό. Ο κ. Παπαπέτρου υπέδειξε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων στο 41′ για χέρι του Κόμπα στο γύρισμα του Παλάσιος και το σουτ του Όζμπολτ και ο επιθετικός των Βοιωτών εκτέλεσε ψύχραιμα τον Σιαμπάνη από την άσπρη βούλα για το 1-1 της ομάδας του.
Από εκεί και έπειτα, οι Βοιωτοί ισορρόπησαν το παιχνίδι, δημιούργησαν με τη σειρά τους φάσεις μπροστά από την εστία του Σιαμπάνη, χωρίς ωστόσο να έχουν κάποια μεγάλη ευκαιρία.
Όλα αυτά μέχρι το 67ο λεπτό, όταν η μαγική παράλληλη μπαλιά του Τριαντάφυλλου Τσάπρα από τη δεξιά πλευρά, βρήκε τον Όζμπολτ, ο οποίος μπήκε, ουσιαστικά, στα δίχτυα με την μπάλα, γράφοντας το 2-1 για τους φιλοξενούμενους και πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.
την πίεση των τελευταίων λεπτών, οι Βοιωτοί κατάφεραν να κρατήσουν τους τρεις βαθμούς, πανηγυρίζοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, μετά από 11 αγωνιστικές.
- ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Σιαμπάνης, Σόρια, Χέρμανσον, Κάργας, Φορτούνα (78′ Μύγας), Μαρτίνεζ (76′ Μπουζούκης), Κόμπα, Φερνάντες (78′ Ασενούν), Χουάνπι, Λάμπρου (76′ Λάμπρου), Χάμουλιτς (78′ Μακνί)
- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λοντίγκιν, Τσάπρας, Λιάγκας, Μάγκνουσον, Βήχος, Κωστή (73′ Πεντρόσο), Τσοκάι, Βέρμπιτς (62′ Συμελίδης), Μπάλτσι (87′ Μπάλτσι), Παλάσιος (87′ Μανθάτης), Όζμπολτ (73′ Τσιμπόλα)







Σχόλια Facebook