Η Ουκρανία συμφώνησε στην ειρηνευτική συμφωνία Τραμπ

«Υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, αλλά συμφώνησαν σε μια ειρηνευτική συμφωνία» σημείωσε Αμερικανός αξιωματούχος
Η Ουκρανία συμφώνησε με την ειρηνευτική πρόταση της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε κυβερνητική πηγή στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης όπως μεταδίδει το Skynews.
Οι Ουκρανοί συμφώνησαν στην ειρηνευτική συμφωνία», δήλωσε ο Αμερικανός αξιωματούχος.
«Υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, αλλά συμφώνησαν σε μια ειρηνευτική συμφωνία» σημείωσε.
«Αργά τη Δευτέρα και καθ’ όλη τη διάρκεια της Τρίτης, ο Υπουργός Ντρίσκολ και η ομάδα του είχαν συζητήσεις με τη ρωσική αντιπροσωπεία για την επίτευξη διαρκούς ειρήνης στην Ουκρανία», δήλωσε την Τρίτη (25/11) ο Αντισυνταγματάρχης Τζέφρι Τόλμπερτ, εκπρόσωπος του αμερικανικού στρατού.
«Οι συνομιλίες προχωρούν και παραμένουμε αισιόδοξοι. Ο Υπουργός Ντρίσκολ βρίσκεται σε στενή επαφή με τον Λευκό Οίκο και τις αμερικανικές υπηρεσίες καθώς προχωρούν αυτές οι συνομιλίες» σημείωσε.
Από το cyprustimes.com







Σχόλια Facebook