Κυριάκος Μητσοτάκης για το μακελειό στο Σίδνεϊ: Ο αντισημιτισμός και το μίσος δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας

«Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο αυτή τη βία, Είμαστε αλληλέγγυοι με τις εβραϊκές κοινότητες παντού»
Γυναίκες αστυνομικοί στο Σίδνεϊ μετά την τρομοκρατική επίθεση στην παραλία Μπόνταϊ / REUTERS/Izhar Khan
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει συγκλονισμένος από την επίθεση στο Σίδνεϊ και καταδικάζει τη βία, υπογραμμίζοντας ότι «ο αντισημιτισμός και το μίσος δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας».
«Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από τις σημερινές επιθέσεις στο Σίδνεϊ κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Χανουκά. Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο αυτή τη βία», γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.
«Είμαστε αλληλέγγυοι με τις εβραϊκές κοινότητες παντού. Ο αντισημιτισμός και το μίσος δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας», καταλήγειστην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.







Σχόλια Facebook