O Συλλόγος Διπλατανιωτών «Αγία Μαρίνα» με πρόεδρο τον Βασίλειο Γκουρνέλο και τρία νέα μέλη

Στιγμιότυπο από την χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Διπλατανιωτών «Αγία Μαρίνα» στα ιδιόκτητα γραφεία στο Μπορούκλιν.

Νέα Υόρκη. Η πρόσφατη γενική συνέλευση του Συλλόγου Διπλατανιωτών «Αγία Μαρίνα» ανανέωσε την εντολή στην συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλειο Γκουρνέλο και εξέλεξε τρία νέα μέλη.

Η ομόφωνη απόφαση, αν μη τι άλλο, αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην ηγεσία υπό την προεδρία του Βασιλείου Γκουρνέλου, που κατάφερε να οδηγήσει τον Σύλλογο σε νέα τροχιά προόδου.

Περίτρανη απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι στο Χριστουγεννιάτικο Πάρτι που έλαβε χώρα το Σάββατο, 13η Δεκεμβρίου 2025 στα ιδιόκτητα γραφεία του Συλλόγου στο Μπρούκλιν, συμμετείχαν 75 περίπου μέλη με τα παιδιά και τα εγγόνια τους και πέρασαν αξέχαστες στιγμές.

Η επιτυχία ώθησε τους ηγέτες του Συλλόγου να διοργανώσουν πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Τετάρτη, 31η Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 8.30 μ.μ. στην λέσχη του Συλλόγου στην διεύθυνση 1992 Coney Island Avenue, Brooklyn, NY. ούτως ώστε να υποδεχτούν από κοινού το νέο έτος 2026.

Η αφίσα του Πρωτοχρονιάτικου Ρεβεγιόν.

Το εισιτήριο έχει οριστεί στα $75 για νέους και ενήλικες, ενώ για παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν.  Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τον Γιάννη Σ. Γιαννόπουλο στο (347) 972-9103 είτε αποστέλλοντας μήνυμα στο diplatanossociety@gmail.com

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τους Βασίλειο Γκουρνέλο, πρόεδρο, Λούη Κ. Βέλλιο, α’ αντιπρόεδρο, Τόμυ Αντζουλή, β΄αντιπρόεδρο, Τζανέτ Ευγενή, γραμματέα, Αθανάσιο Β.  Βέλλιο, βοηθό γραμματέα, Δημήτριο Βέλλιο, ταμία, Μπομπ Βέλλιο, βοηθό ταμία. και μέλη τους Στηβ Α, Γιαννόπουλο, Αναστασία Αντωνιάδη, Χαράλαμπο Καραχάλιο, Λάμπρινα Γκουρνέλου και Φρανκ Γκουρνέλο. Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Νικόλαος Αντωνιάδης και Νικόλαος Κατσένης.

Η εξελεγκτική επιτροπή πλαισιώνεται από τους κ.κ. Τζίμυ Γκουρνέλο, Γιάννη Ν. Νικολόπουλο και Τομ Α. Γιαννόπουλο.

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.

Στιγμιότυπο από την χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Διπλατανιωτών «Αγία Μαρίνα» στα ιδιόκτητα γραφεία στο Μπορούκλιν.

Στιγμιότυπο από την χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Διπλατανιωτών «Αγία Μαρίνα» στα ιδιόκτητα γραφεία στο Μπορούκλιν.