Άρης – Ατρόμητος 0-0 (Τελ.) Ούτε τώρα χαμογέλασαν οι κίτρινοι

Ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο, έχοντας δύο χαμένα πέναλτι. Οι κίτρινοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 40′, εξαιτίας αποβολής του Γκαρέ. Φουντώνει η μάχη στα playoffs 5-8, καθώς δεν υπάρχει ασφάλεια για κανέναν.
Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον Ατρόμητο. Το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 23η αγωνιστικής της Stoiximan Super League έμεινε στο 0-0, με τους κίτρινους να μένουν μακριά από το τρίποντο για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι και τη μάχη για τα playoffs 5-8 να φουντώνει.
Οι γηπεδούχοι έχασαν το πρώτο πέναλτι στο 6ο λεπτό, με τον Ράτσιτς να είναι άστοχος απέναντι από τον Γκουγκεσασβίλι. Στο 40ο λεπτό ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Γκαρέ. Στο 70′ οι κίτρινοι είχαν και δεύτερη ευκαιρία για να σκοράρουν από την άσπρη βούλα, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, έπειτα από την εκτέλεση του Μορόν.
Στην βαθμολογία, ο Άρης είναι στην 6η θέση με 29 πόντους, στο +1 από τον Ατρόμητο που ακολουθεί. Ωστόσο, ο ΟΦΗ έχει επίσης 28 πόντους, ενώ από κοντά είναι ο Βόλος με 27 βαθμούς, ενώ η 10η Κηφισιά έχει 24 πόντους.
Την επόμενη αγωνιστική, ο Άρης φιλοξενείται από τον Πανσερραϊκό (14/3, 19:30), ενώ ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ στο Περιστέρι (15/3, 19:30).
Το ματς
Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, με τον Δώνη να είναι ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων των κιτρίνων. Μάλιστα στο 7ο λεπτό από αριστερά πάτησε στην περιοχή, αφού προσπέρασε τον Μουντέ και στη συνέχεια ανατράπηκε από τον Τσιγγάρα, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Ράτσιτς ανέλαβε την εκτέλεση, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω.
Οι κίτρινοι είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφερναν να δημιουργήσουν μεγάλες στιγμές μπροστά από την εστία του Γκουγκεσασβίλι. Στο 40ο λεπτό έφτασαν σε δύο περιπτώσεις κοντά στο γκολ. Ο Καντεβέρε από κοντά δεν νίκησε τον τερματοφύλακα των Περιστεριωτών, ενώ στη συνέχεια δεν τα κατάφερε ούτε ο Δώνης. Ο Ούρονεν προσπάθησε να σκοράρει, ωστόσο δέχθηκε την κλωτσιά από τον Γκαρέ. Ο Παπαπέτρου έδειξε την απευθείας κόκκινη στον παίκτη του Άρη.
Οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αναγκαστικές αλλαγές στο ημίχρονο. Ο Ούρονεν υπέστη διάσειση, ενώ ο Δώνης από την πλευρά του είχε ενοχλήσεις. Στο 46′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με γυριστό του Καντεβέρε, το οποίο απέκρουσε ο Γκουγκεσασβίλι. Στα επόμενα λεπτά οι φάσεις ήταν λίγες, με τον Ατρόμητο από την πλευρά του να μην είναι τόσο επιθετικός, όσο θα ήθελε ο προπονητής του.
Στο 74ο λεπτό ο Τσούμπερ έκανε το μακρινό σουτ, στην πρώτη τελική για τους Περιστεριώτες στο δεύτερο μέρος. Στο 75ο λεπτό ο Άρης κέρδισε δεύτερο πέναλτι στο παιχνίδι, για χέρι του Μουτουσαμί από γύρισμα του Γιαννιώτα. Ο Μορόν ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκουγκεσασβίλι.
Ο Ατρόμητος πήρε παραπάνω μέτρα όσο το παιχνίδι πλησίαζε στο τέλος του. Ωστόσο, οι Περιστεριώτες δεν κατάφεραν να βρουν τη μεγάλη ευκαιρία, προκειμένου να φύγουν με το διπλό από το Κλεάνθης Βικελίδης. Κάπως έτσι, το 0-0 έμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα.
- ΑΡΗΣ: Αθανασιάδης, Τεχέρο, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Μεντίλ, Χόνγκλα, Πέρεζ (58′ Μπουσαΐντ), Ράτσιτς (90+2′ Βοριαζίδης), Γκαρέ, Δώνης (46′ Γιαννιώτας), Καντεβέρε (58′ Μορόν)
- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκουγκεσασβίλι, Μουντές, Σταυρόπουλος, Μανσούρ, Ούρονεν, Μουτουσαμί, Τσιγγάρας (66′ Πνευμονίδης), Γιουμπιτάνα (66′ Φαν Βέερτ), Μίχορλ, Μπακού (83′ Ουκάκι), Τσούμπερ (89′ Τσαντίλας)







Σχόλια Facebook