Ο Τραμπ απειλεί ότι οι ΗΠΑ θα στοχεύσουν τις υποδομές του Ιράν την ΤρίτηΟι ΗΠΑ σχεδιάζουν επιθέσεις σε κρίσιμες υποδομές του Ιράν

Breaking News

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα των Καθολικών με μια ακόμη οργισμένη προειδοποίηση προς το Ιράν, υποστηρίζοντας ότι οι αμερικανικές δυνάμεις θα αρχίσουν μέσα σε δύο ημέρες μια σειρά επιθέσεων σε ιρανικές υποδομές.
Ειδικότερα, απειλεί να βομβαρδίσει σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής και γέφυρες στο Ιράν σε μια αλλόκοτη, υβριστική πασχαλινή ανάρτηση: «Δόξα στον Αλλάχ».
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δήλωσε σε ανάρτησή του στο Truth Social ότι «η Τρίτη θα είναι ημέρα ηλεκτροπαραγωγικών σταθμών και ημέρα γεφυρών, όλα μαζί, στο Ιράν».
Η δήλωση υπονοεί ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζουν επιθέσεις σε κρίσιμες υποδομές του Ιράν, όπως ηλεκτρικούς σταθμούς και γέφυρες, σε μια νέα κλιμάκωση της σύγκρουσης.
«Η Τρίτη θα είναι Ημέρα Ηλεκτροπαραγωγικών Σταθμών και Ημέρα Γεφυρών, όλα μαζί σε μία, στο Ιράν. Δεν θα υπάρχει τίποτα παρόμοιο!!!
Ανοίξτε το γ@@@ Στενό, τρελοί μπάστ@ρδοι, αλλιώς θα ζείτε στην Κόλαση – ΑΠΛΩΣ ΔΕΙΤΕ! Δόξα στον Αλλάχ.»



Σχόλια Facebook