Με αστυνομική επιχείρηση ελευθερώθηκε ο Πουλίδο

Λίγες ώρες μετά την επικοινωνία των απαγωγέων με την οικογένεια του Άλαν Πουλίδο, το θρίλερ της απαγωγής του 25χρονου μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού έλαβε, αίσιο ευτυχώς, τέλος. Ύστερα από επιχείρηση της αστυνομίας, ο νεαρός άσος εντοπίστηκε και απελευθερώθηκε. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πουλίδο μεταφέρεται στο νοσοκομείο και πως κατά την επιχείρηση για την απελευθέρωσή του τραυματίστηκε ένα από τους απαγωγής.

Cjrwg-YVEAAoh9U

Στο Twitter έχει ανέβει και η φωτογραφία,  που φέρεται να είναι η πρώτη μετά την απελευθέρωσή του.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ (07:53)

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ μεξικανικής ιστοσελίδας που επικαλείται πηγή κοντά στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή, οι απαγωγείς επικοινώνησαν τηλεφωνικώς με τους συγγενείς προκειμένου να ζητήσουν λύτρα για να τον απελευθερώσουν.thumbnail (1)

Ο Εισαγγελέας, Ισμαελ Κιντανίγια Ακόστα, ο οποίος συντονίζει κάθε κίνηση αναμένει νέα επικοινωνία των απαγωγέων με την οικογένεια του Μεξικανού επιθετικού του Ολυμπιακού έτσι ώστε να γίνουν οι διαπραγματεύσεις, που σύμφωνα πάντως με τα Μέσα της χώρας μπορεί να διαρκέσουν έως και μία εβδομάδα.

Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του Μεξικού, Ενρίκε Πένια Νιέτο, παρακολουθεί την υπόθεση και συμβάλει με όλα τα μέσα.

*Την φωτογραφία έδωσε στην δημοσιότητα η οικογένεια του Πουλίδο και είναι από επίσκεψη του ποδοσφαιριστή και του αδελφού του σε συγγενικό πρόσωπο. Αργότερα εκείνο το βράδυ πήγε με τη σύντροφό του σε ένα πάρτι και από τότε αγνοείται