Η ομογένεια του Σαν Φραγκίσκο για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα

Οι ομογενείς στο Σαν Φραγκίσκο επέλεξαν να μην πραγματοποιήσουν φέτος παρέλαση προκειμένου, με τον τρόπο αυτό, να στείλουν το μήνυμα της «εκτάκτου καταστάσεως» υπό την οποία διέρχεται η γενέτειρα.

Αντί, λοιπόν, για παρέλαση, διοργανώνουν το HELLENIC CULTURAL Celebration 2012 την παραμονή της Παλιγγενεσίας ( March 24 , 2012).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η «Hellenic Federation
of Northern California», η εκδήλωση για την ελληνική Ανεξαρτησία, θα πραγματοποιηθεί 2-6 PM,  στο Civic Center Auditorium (Bill Graham Civic, 99 Grove St.).

Θα υπάρχει μπουφές, μουσική, χορός και πολιτιστική εκδήλωση.

Το «Hellenic Federation» (UHAS) ζητά από τους ενήλικες ομογενείς μικρή δωρεά 20 δολαρίων προκειμένου να υποστηριχθούν οι προσπάθειες για την ανακούφιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης που έπληξε την Ελλάδα.

Το «Hellenic Federation» παρακαλεί τους ομογενείς να προσέλθουν το Σάββατο 24 Μαρτίου στο Civic Auditorium . Με τις προσκλήσεις, επισυνάπτεται και κλειστός φάκελος όπου όσοι ομογενείς θέλουν, μπορούν να βάλουν χρήματα «για να βοηθήσουμε τα άνεργα και άστεγα αδέρφια μας στην Πατρίδα που ξαφνικά βρέθηκαν ανήμποροι να ζήσουν τις οικογένειές τους γιατί έχασαν τις δουλειές τους η διότι οι μισθοί τους εμειώθησαν στο ήμισυ η ακόμα και στο ένα τρίτο», όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.