Iβκοβιτς: «Θα είμαστε έτοιμοι»

Την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για τον 4ο κρίσιμο αγώνα με τη Σιένα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, το βράδυ της Παρασκευής (30/03), εξέφρασε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς.

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Χθες παίξαμε από τη μεριά της τακτικής και της ομαδικότητας, όπως ακριβώς θέλαμε. Ήταν ένα παιχνίδι ενέργειας εναντίον της εμπειρίας. Δεχτήκαμε έναν πόντο ανά λεπτό για 35 λεπτά. Πετύχαμε όμως μια φοβερή αμυντική επίδοση και η ομάδα έτρεξε στον αιφνιδιασμό», ανέλυσε τη νίκη στο ΣΕΦ ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

«Σίγουρα δεν μπορούμε να περιμένουμε ανάλογο ματς. Η Σιένα περιμένει διαφορετικό παιχνίδι και πιστεύω πως αύριο η ομάδα θα είναι έτοιμη. Σήμερα κάναμε προπόνηση όπως ακριβώς θα θέλαμε. Εμείς έχουμε τρία προβλήματα μέσα στην ομάδα. Κάποιες ενοχλήσεις ο Πριντεζης, χωρίς να είναι κάτι σοβαρό, θεραπείες για Ντόρσεϊ και Λο και περιμένουμε να τους δούμε πάλι αύριο. Δούλεψε πολύ η ομάδα, τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά και βγήκε αυτό που θέλαμε. Παίξαμε καλό μπάσκετ, δώσαμε μια καλή παράσταση και μας βοήθησε πολύ και ο κόσμος. Με τους τραυματισμούς χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου, θέλουμε να είναι ο έκτος παίκτης μας».

Στο τέλος στάθηκε συγκεκριμένα στην παρουσία και τη συνεισφορά του Έισι Λο, η παρουσία του οποίου στον αυριανό προημιτελικό παραμένει αμφίβολη: «Ο Λο έχει κάνει φοβερή προσπάθεια. Είχε χτυπήσει στο ματς με την Γαλατά, μας έλειψε πάρα πολύ στον τελικό, που αν ήταν στην διάθεσή μας μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Παρά τους τραυματισμούς που είχε, κάνει θεραπείες και βοηθάει πάρα πολύ. Άλλαξε ομάδα και μετά την Παρτιζάν έκανε σπουδαία προσπάθεια αφού είχε μείνει 20 μέρες χωρίς προπόνηση, νομίζω μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ».