Φτηνά αεροπορικά εισιτήρια για την Ελλάδα μέσω του Ιντερνετ

H αεροπορική εταιρεία Condor αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της «πακέτο βοήθειας» προς την Ελλάδα, δίνοντας μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ σε κάθε πελάτη που κάνει μια κράτηση προς την Ελλάδα.

Στόχος της εταιρείας είναι να τονώσει το ενδιαφέρον και να αναστρέψει το συγκρατημένο κλίμα που υπάρχει στις κρατήσεις για τα ελληνικά νησιά.

«Για κάθε τουρίστα που κλείνει μια πτήση για Ελλάδα δίνουμε από σήμερα μια δωροεπιταγή 50 ευρώ» δήλωσε ο Γιοχάνες Βίντερ, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της Condor. «Ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να ενισχύσουμε τον τουρισμό προς την Ελλάδα. Ο ήλιος, οι θαυμάσιες παραλίες και η φιλοξενία παραμένουν ίδιες. Έτσι στηρίζουμε και την ευρωπαϊκή ιδέα» συμπλήρωσε ο Γιοχάνες Βίντερ.

Μέχρι τέλος Απριλίου η προσφορά στα πακέτα κρατήσεων
Οι παραλίες, οι κολπίσκοι, οι αρχαιότητες, τα ελληνικά νησιά έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να κάνουν τις διακοπές αξέχαστες. Η Condor πετάει προς Χανιά, Ηράκλειο, Κάρπαθο, Κέρκυρα, Κω, Μύκονο, Πρέβεζα/Λευκάδα, Ρόδο και Σαντορίνη από πολλά γερμανικά αεροδρόμια.

Η περιορισμένη εκστρατεία της εταιρείας ισχύει από σήμερα μέχρι τις 30.04.2012 στις 09:00 π.μ. για τα πακέτα κρατήσεων και για πτήσεις μέχρι τις 31.08.2012.

Αλλά ποιά είναι η εταιρεία Condor;  Έχει έδρα την Oakville, στο Ontario και ιδρύθηκε το 1998. Διαθέτει το δεύτερο σε επισκέψεις ταξιδιωτικό γραφείο αεροπορικής εταιρείας του Καναδά. Έχει περισσότερους από  150 εργαζομένους και μπορεί και προσφέρει εισαιτήρια με μεγάλες εκπτώσεις για τοπικές και Διεθνείς πτήσεις καθώς και εξασφαλίζει χαμηλές τιμές σε ξενοδοχεία, κρουαζιέρες κ.α. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν οι ίδιοι τις κρατήσεις τους στην Condor 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα.

Στοιχεία και από www.skai.gr