Αυλαία στη Super League με το ενδιαφέρον στην «ουρά»

Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή (22/04, 19:00 ώρα Ελλάδας) το πρωτάθλημα της Super League με τα παιχνίδια της 30ής αγωνιστικής και το ενδιαφέρον των φιλάθλων στρέφεται αποκλειστικά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αφού ο πρωταθλητής έχει ήδη αναδειχθεί και οι θέσεις για τα πλέι οφ έχουν ήδη «κλειδώσει».

Πανιώνιος, Λεβαδειακός και Ξάνθη  έχουν ήδη εξασφαλίσει τη σωτηρία τους και με τη Δόξα Δράμας να έχει εδώ και καιρό πάρει το δρόμο για την κατώτερη κατηγορία, το ενδιαφέρον στρέφεται αποκλειστικά στα παιχνίδια Αρης – Κέρκυρα, Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός και Ξάνθη – Εργοτέλης.

Η Κέρκυρα θα φιλοξενηθεί από τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και αν νικήσει θα παραμείνει στα «σαλόνια», στέλνοντας τους Εργοτέλη και Παναιτωλικό στην Football League.

Διαφορετικά οι Κρητικοί έχουν ελπίδες παραμονής, αφού αν επικρατήσουν στην Ξάνθη επί της ακριτικής ομάδας θα παίζουν και του χρόνου στη Super League. Αν το παιχνίδι στο «Βικελίδης» λήξει ισόπαλο τότε θα γίνει μπαράζ μεταξύ Εργοτέλη – Κέρκυρας.

Ο Παναιτωλικός που φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό έχει έτσι κι αλλιώς ελάχιστες ελπίδες παραμονής και να εξασφαλίσει τη σωτηρία του δεν του αρκεί η νίκη επί των «πρασίνων», αλλά να τον ευνοήσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Παράλληλα, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Ατρομήτου, μία εβδομάδα πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση στον τελικό Κυπέλλου, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό σε μία αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους αγώνες Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος, Δόξα Δράμας – ΑΕΚ και ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

Κυριακή 22 Απριλίου (19:00)
Ξάνθη – Εργοτέλης
Αρης – Κέρκυρα
Ατρόμητος – Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός
Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ
ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα
Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος
Δόξα Δράμας  -ΑΕΚ

 

 

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε