Βρύζας: «Καμία διαφήμιση στην πλάτη του ΠΑΟΚ»

Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά», Ζήσης Βρύζας με αφορμή τα δημοσιεύματα στον Τύπο τις τελευταίες ημέρες περί ενδιαφέροντος και υποψήφιων επενδυτών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Λόγω του πλήθους των δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών σχετικά με τις επαφές μου με διάφορους επιχειρηματίες με σκοπό την ανεύρεση επενδυτών για την ομάδα, θα ήθελα να προχωρήσω σε ορισμένες διευκρινίσεις για να μην δημιουργείται σύγχυση στον κόσμο μας.

Καταρχήν είναι αλήθεια ότι τους τελευταίους μήνες έχω επιδοθεί σε μια προσπάθεια προσέγγισης οποιουδήποτε έχει την δυνατότητα και τη διάθεση να βοηθήσει διοικητικά και οικονομικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έχω κάνει δεκάδες συναντήσεις, χωρίς ωστόσο ακόμη να είμαι σε θέση να δημοσιοποιήσω τα αποτελέσματά τους, αλλά και τους συνομιλητές μου. Θεωρώ ότι η δημοσιοποίηση στερεί από τέτοιου είδους επαφές την σοβαρότητα και το κύρος που τους αρμόζει.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα, που παρά την θέλησή μου είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζω ότι από τους συνομιλητές μου έχω ζητήσει την έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την επένδυσή τους στην ομάδα, καθώς και εγγυητική Τραπέζης ύψους τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων, προκειμένου με τη σειρά μου να μεταφέρω επίσημα πια το ενδιαφέρον τους στον ΑΣ ΠΑΟΚ, που είναι και ο αρμόδιος να έχει τον τελευταίο λόγο. Μέχρι τότε όλα έχουν ανεπίσημο και θεωρητικό χαρακτήρα.

Αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον των φιλάθλων, όπως και την ανησυχία τους για το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας. Γι΄αυτό σκοπεύω άμεσα να τους ενημερώσω επίσημα μέσω συνέντευξης Τύπου τις επόμενες ημέρες. Είμαι όμως αποφασισμένος μέχρι τότε να μην αφήσω την προβολή και την διαφήμιση προσώπων στην πλάτη του ΠΑΟΚ, πράγμα που μας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια».

Eπιβεβαίωση από Καμπάνη

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Ζήση Βρύζα τοποθετήθηκε και ο εφοπλιστής Γιάννης Καμπάνης (τον οποίο τα δημοσιεύματα ήθελαν να ενδιαφέρεται εκ νέου για τον ΠΑΟΚ) επιβεβαιώνοντας τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του «Δικεφάλου του Βορρά».
Η δήλωση του κ. Καμπάνη αναφέρει τα εξής:
«Επιβεβαιώνω τη συνάντησή μου με τον Ζήση Βρύζα και το ενδιαφέρον μου για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το ενδιαφέρον μου για τον ΠΑΟΚ δεν έπαψε ποτέ να υφίσταται και θα εκδηλωθεί επισήμως με έγγραφη δήλωση ενδιαφέροντος, όπως συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έως το τέλος του μήνα».