«Η χλεύη των φυλακισμένων»!

Καλά, η ευρηματικότητα των Ελλήνων είναι γνωστή. Η ευρηματικότητα, όμως, των Ελλήνων βαρυποινιτών αξεπέραστη!

Ιδού το σύνθημα που τις τελευταίες μέρες, μετά την προφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, δονεί τις φυλακές Κορυδαλλού απευθυνόμενο προς τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΠΑΣΟΚ και υπουργό σχεδόν όλων των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ τόσο επί Ανδρέα Παπανδρέου, όσο και επί Κώστα Σημίτη.

Το σύνθημα, λοιπόν, είναι: «Έξω τα λαμόγια από τις φυλακές»!…

Συγγνώμη, και ποιοι θα μείνουν ΜΕΣΑ στις φυλακές;

Αλλά δεν είναι μόνον αυτό. Να και ένα ακόμη σύνθημα των βαρυποινιτών της 1ης Πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού (συγκαταλέγονται ανάμεσά τους και οι έγκλειστοι των Πυρήνων της Φωτιάς) προς την 6η Πτέρυγα του Κορυδαλλού όπου «φιλοξενούνται» οι της ομάδος Τσοχατζόπουλου: «Δεν σας θέλει ο Κορυδαλλός, πάρτε τα κλεμμένα σας κι εμπρός»!

Παραφράζοντας την γνωστή ρήση του αείμνηστου Γεωργίου Παπανδρέου, «γίναμε η χλεύη των φυλακισμένων»!..

Σε λίγο βλέπω να βγαίνουν ΟΛΟΙ οι φυλακισμένοι ΕΞΩ από τις φυλακές Κορυδαλλού και να μπαίνουμε ΜΕΣΑ όλοι εμείς! Διότι με “κουτσουρεμένους” τους μισθούς και έτσι όπως έχουν ποινικοποιήσει το χρέος προς το δημόσιο, από τη μία μεριά, έχουν αυξήσει τα τιμολόγια από την άλλη, πόσοι νομίζετε θα είναι σε λίγο οι Έλληνες που δεν θα χρωστάνε 1000 ευρώ στην Εφορία ή στις ΔΕΚΟ;

Πάντως, θα είναι αυτή “μια κάποια λύση”. Για να χωρέσουμε 4 εκατομμύρια Έλληνες στη φυλακή, θα πρέπει να χτίσουνε τόσες πολλές φυλακές που αυτομάτως θα δημιουργηθούν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, θα τροφοδοτηθεί η ανάπτυξη και θα μειωθεί το έλλειμμα!

Μπά, κάποιοι φωστήρες μας είναι ικανοί να χτίσουνε τις φυλακές με… απευθείας ανάθεση του έργου σε ξένες εταιρίες για να μην χάσουν τις… μίζες!…

Όπως θα έλεγε και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, “η Ελλάδα είναι ένα απέραντο Φρενοκομείο”.

Ναι, αλλά με “ωραίους τρελούς”!

Χρ. Μ.