«Γκέλα» Παναθηναϊκού, 1-1 με Ατρόμητο

Με το «καλημέρα» απώλεσε ο Παναθηναϊκός το προβάδισμα των τεσσάρων βαθμών που είχε στα play off καθώς η ισοπαλία 1-1 που παραχώρησε στον Ατρόμητο στην πρεμιέρα δημιούργησε νέο ενδιαφέρον.

Οι «πράσινοι» βέβαια διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για την απόφαση του Κουκουλάκη να μην δώσει πέναλτι σε σπρώξιμο του Φυτανίδη στον Κουίνσι στο 74ο λεπτό.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Μπρίτο σέντραρε από δεξιά, η άμυνα των γηπεδούχων …κοιμήθηκε και ο Πίτου Γκαρσία άνοιξε το σκορ. Κάκιστος ο Παναθηναϊκός στο α΄ ημίχρονο, είχε όμως την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν στο 25΄ ο Κλέιτον, μόνος προ κενής εστίας στη μικρή περιοχή, έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ, αποδεικνύοντας ότι στο ποδόσφαιρο όλα χάνονται!

Με τις αλλαγές του Φερέιρα (Νίνης, Καραγκούνης, Κουϊνσι) να παίζουν καθοριστικό ρόλο, οι γηπεδούχοι βελτίωσαν κατακόρυφα την εικόνα τους. Ισοφάρισαν στο 55΄ με τον Τοτσέ να εκμεταλλεύεται την αδράνεια των αντιπάλων του μετά το σουτ του Χριστοδουλόπουλου και να πλασάρει από κοντά.

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου). Κίτρινες: Κατσουράνης, Ζέκα – Οικονόμου, Επστάιν, Ιτάνζ, Ιγκλέσιας, Σφακιανάκης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Σιμάο, Βύντρα (59΄ Καραγκούνης), Κατσουράνης (66΄ Νίνης), Σπυρόπουλος, Κλέιτον (46΄ Κουϊνσι)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου (66΄ Νάστος), Τόμας, Φυτανίδης, Επστάιν, Μπρίτο (57΄ Ιγκλέσιας), Σφακιανάκης, Καραμάνος, Δημούτσος, Γκαρσία (57΄ Μήτρογλου).

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε