Νέο ΔΣ στον Παναθηναϊκό

Νέο διοικητικό συμβούλιο απέκτησε ο Παναθηναϊκός την Τρίτη (8/05) μετά από τη γενική συνέλευση των μετόχων του, που διήρκεσε δύο ώρες.

Το παρών έδωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος που μάλιστα επελέγη στο ΔΣ του «τριφυλλιού» μετά από πρόταση που έκανε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν παρευρέθη στην ΓΣ αλλά εκπροσωπήθηκε από την δικηγόρο Αθηνά Μπαλωμένου.

Αντίθετα, κανονικά το παρών έδωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Τα 19 μέλη του νέου ΔΣ που θα συγκροτηθεί σε σώμα την Τετάρτη (9/05) είναι:  Ιωάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Στράτος Σωπήλης, Κώστας Ελευθεράκης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Γιάννης Παναγιωτίδης, Παύλος Τσίμας, Δημήτρης Βερβεσός, Γιάννης Ηρειώτης, Χρήστος Παναγόπουλος, Αριστείδης Καμάρας, Δημήτρης Μαρκόγιαννης (υποδείχθηκαν από την πλευρά Βαρδινογιάννη), Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα, Γιώργος Λιβέρης (εκπροσωπούν τον Ανδρέα Βγενόπουλο), Λεωνίδας Πολέμης (ορίστηκε από την πατέρα του Αδαμάντιο), Δημήτρης Γούναρης, Μίμης Δομάζος (δήλωσαν ανεξάρτητοι), Σάββας Παπαδόπουλος και Κώστας Κροκίδας (μικρομέτοχοι).

Τo 20ό μέλος θα είναι εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη και αναμένεται να οριστεί την Τετάρτη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε. Δυστυχώς είναι και οι συνθήκες δύσκολες. Αν δεν πίστευα αυτό το εγχείρημα, δεν θα ήμουν εδώ αυτή τη στιγμή. Όλοι θα βάλουμε πλάτη, αναλογικά και με τις δυνάμεις μας. Το πρώτο μέλημα είναι να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση και μετά όλα τα υπόλοιπα».