Θερμό μήνυμα από τον Πρόεδρο Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης από την Αυστραλία

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Αυστραλίας με μέλη τους Συλλόγους Μετέωρα, Χασίων και Ελλασώνας διοργάνωσε με μεγάλο ενθουσιασμό και πάθος εορταστική χοροεσπερίδα στο Σίδνεϋ Αυστραλίας το Σάββατο 5 Μαϊου 2012.

Την έναρξη της εκδήλωσης κύρηξε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Αυστραλίας κ. Παναγιώτης Σιώμος, ο οποίος καλοσώρισε τους παρευρισκομένους και στη συνέχεια της εκδήλωσης τιμήθηκε από την Ομοσπονδία Θεσσαλών Ευρώπης για την προσφορά του στη διάδοση της παράδοσης, του πολιτισμού και της ιστορίας της Θεσσαλίας.

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης τίμησε επίσης και τους Συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Αυστραλίας, παραδίνοντάς τις διακρίσεις στα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Αυστραλίας και ταυτόχρονα εκπροσώπους των Συλλόγων Μετέωρα (κ. Ντόρα Κούτη), Χασίων (κ. Σούλα Ρωσσίδη) και Ελλασώνας (κ. Ηλίας Κατσίδης).

 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας, ο οποίος έστειλε θερμό μήνυμα αγάπης, ομόνοιας και ενότητας από τη μακρινή Αυστραλία. Συγκινητικές ήταν οι στιγμές όταν συνάντησε γνωστούς συμπατριώτες και συγγενείς του για πρώτη φορά.

  Για το Διοικητικό Συμβούλιο , από το γραφείο τύπου της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης

Α’  Γραμματέας    Ιωάννης Κίτσιος