Στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ Σπανούλης, Διαμαντίδης

Στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκα συμμετέχουν οι Βασίλης Σπανούλης και Δημήτρης Διαμαντίδης, όπως ανακοινώθηκε στο γκαλά που διοργάνωσε η διοργανώτρια αρχή προς τιμήν των κορυφαίων της χρονιάς. Την πεντάδα συμπληρώνουν ο Νέναντ Κρστιτς (ΤΣΣΚΑ), Εραζεμ Λόρμπεκ (Μπαρτσελόνα) και Αντρέι Κιριλένκο (ΤΣΣΚΑ) που ψηφίστηκε και ως ΜVP της Ευρωλίγκα.

Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα βρέθηκε ο Μάικ Μπατίστ του Παναθηναϊκού, μαζί με τους Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ), Χένρι Ντόμερκαντ (Ούνιξ Καζάν), και Μπο ΜακΚάλεμπ (Σιένα).

Ο σταρ της βραδιάς, Αντρέι Κιριλένκο κρατώντας στα χέρια του το βραβείο του τόνισε ότι κανονικά θα έπρεπε να το σπάσει σε… 15 κομμάτια για να το μοιραστεί με τους συμπαίκτες του.

«Είναι τέλεια που είμαι MVP, όμως μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να σπάσω αυτό το βραβείο σε 15 κομμάτια, γιατί τόσοι είναι οι συμπαίκτες μου στην ΤΣΣΚΑ. Μέσα από τις φετινές προπονήσεις με έκαναν καλύτερο παίκτη και καλύτερο άνθρωπο και τους το αφιερώνω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα είχαν παραλάβει τα βραβεία τους οι Μπο ΜακΚάλεμπ της Σιένα («Αλφόνσο Φορντ», πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης), Αντρέι Κιριλένκο της ΤΣΣΚΑ (καλύτερος αμυντικός), και ο Νίκολα Μίροτιτς της Ρεάλ Μαδρίτης (ανερχόμενο αστέρι).

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε