Aποθεωτική υποδοχή για τον Ολυμπιακό στη Μελβούρνη (photos+video)

Την αποθέωση γνώρισε η «ερυθρόλευκη» αποστολή από τους ομογενείς που την περίμεναν στην Αυστραλία για το φιλικό με τη Μέλμπουρν Βίκτορι.

Ο Ολυμπιακός που «πάτησε» αυστραλιανό έδαφος μετά από ταξίδι που διήρκεσε περίπου 20 ώρες έγινε δεκτός με συνθήματα και χειροκροτήματα, ενώ οι παίκτες του έγιναν αντικείμενο λατρείας από τους Ελληνες της Αυστραλίας.

«Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» φώναζαν οι ομογενείς με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» να απολαμβάνουν τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου.

Η αποστολή κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο, προκειμένου οι παίκτες να ξεκουραστούν ώστε αργότερα να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση στην Αυστραλία.

Θ’ ακολουθήσει η συνέντευξη των δύο προπονητών, του Ερνέστο Βαλβέρδε και του Άγγελου Ποστέκογλου, ενόψει του φιλικού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με την Μέλμπουρν Βίκτορι το Σάββατο 19 Μαϊου.

Παρακολουθήστε τα πλάνα από την άφιξη της ομάδας στην Αυστραλία όπως μεταδόθηκαν σε βίντεο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της πειραϊκής ΠΑΕ.