Κωστένογλου: «Αλλοίωση αποτελέσματος»

Λάβρος εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική των play off ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου με αφορμή το ακυρωθέν ως οφσάιντ τέρμα που πέτυχε στο 17οι λεπτό του αγώνα ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Γιατί θεωρώ ότι κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια. Με την απόφαση του επόπτη να ακυρώσει ένα κανονικό γκολ θεωρώ ότι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι η απόφαση του επόπτη ήταν πολύ καθοριστική. Στο τέλος μπορεί να είχε ο Παναθηναϊκός δυο φάσεις στην κόντρα αλλά αυτό ήταν γιατί ρισκάραμε. Το ότι καταφέραμε να πάρουμε το καλύτερο εισιτήριο στο Γιουρόπα Λιγκ είναι μεγάλη επιτυχία και να τονίσω ότι σε όλη την χρονιά είχαμε πρόβλημα με πολλές αναγκαστικές αλλαγές. Μιας και κάνουμε τον απολογισμό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας ο οποίος μας συμπαραστάθηκε αρκετά. Επίσης το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο και όλους τους στενούς μου συνεργάτες. Θεωρώ ότι κλείσαμε με ψηλά το κεφάλι τη χρονιά, εύχομαι να βρεθεί μια λύση στην ομάδα μας και να προχωρήσουμε ως ΑΕΚ. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί λύση. Οσον αφορά το μέλλον μου στην ομάδα, πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν όλα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα επισήμανε το γεγονός ότι πλέον μιλάνε κι άλλοι προπονητές για τη διαιτησία, κάτι που δεν έκαναν όταν μιλούσε ο ίδιος, ενώ για τα υπόλοιπα θέματα του «τριφυλλιού» τόνισε πως πλέον το μπαλάκι έχει περάσει στη διοίκηση.

«Βλέπω ότι τώρα που είμαστε στο τέλος και άλλοι προπονητές μιλάνε για τη διαιτησία άρα δεν ήμουν μόνο εγώ που μιλούσα και είναι αξιοπερίεργο πως στην διάρκεια της σεζόν κανείς άλλος πλην εμού δεν μιλούσε για τη διαιτησία. Τελείωσε μια δύσκολη περίοδος. Το γεγονός ότι κερδίσαμε τα πλέι οφ χωρίς να χρησιμοποιήσουμε τους τέσσερις βαθμούς που είχαμε πλεονέκτημα και βεβαίως από τη στιγμή που δεν έχω ευχάριστη γεύση στο στόμα γιατί δεν κέρδισα κάτι θα έλεγα ότι όλοι εμείς που δουλέψαμε και κυρίως οι παίκτες αξίζουν σεβασμό. Τώρα την ευθύνη την έχουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου και ενδεχομένως αν δεν είχαμε καταφέρει να πάρουμε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ ορισμένοι θα έλεγαν διάφορα. Από εδώ και στο εξής η μπάλα έχει περάσει στην άλλη πλευρά. Και βεβαίως το θέμα είναι ότι τώρα ποια υπάρχει μονάχα ο μήνας Ιούνιος που πρέπει να ετοιμαστεί ένα ρόστερ, τα οικονομικά στοιχεία και πλέον η μπάλα είναι στο τερέν της διοίκησης», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός του «τριφυλλιού».