Ο Μπάγεβιτς ανέλαβε τον Ατρόμητο

Κάτοικος… Περιστερίου θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ντούσαν Μπάγεβιτς καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου.

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το Σάββατο (2/06) την πρόσληψη του 63χρονου τεχνικού που θα διαδεχθεί τον Γιώργο Δώνη στο «τιμόνι» του Ατρομήτου.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο πιο πετυχημένος και πολυνίκης τεχνικός στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας έπειτα από την ολοκλήρωση του κύκλου των διαδοχικών επαφών με τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο αλλά και την καταλυτική συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό».

O Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει συνεργάτες τους Λύσσανδρο Γεωργαμλή και Δημήτρη Μπουρουτζίκα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του Ατρομήτου μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο νέος προπονητής των Περιστεριωτών, δήλωσε: «Συμφώνησα να αναλάβω τον Ατρόμητο, μια ομάδα στην οποία υπάρχουν οργάνωση και συνέπεια, συνθήκες που επιθυμώ, αλλά και θεωρώ απαραίτητες. Μια ομάδα που αποδεικνύει ότι θέλει να είναι ανταγωνιστική και αυτό είναι σημαντικό. Στόχος μου είναι να δώσω στον Ατρόμητο τα στοιχεία της δικής μου δουλειάς».